|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Gasenje monitora na startu
Gasenje monitora pri staru WinXP Komp se smrznu u Gothicu3, usljedio hladni restart i od tad se kod dizanja Windowsa ugasi monitor na mjesti kad treba doc onaj plavi Welcome screen. Formatirao sam drive na kojem su Win i sve je bilo ok, zatim sam instalirao nForce 5.10 (nForce 2 chipset, DFI Ultrainfinity) i nakon restarta ok ali kad instaliram drivere za graficku monitor se ponovo ugasi ![]() Ako obrisem Gart driver iz kompleta drivera za plocu onda sve radi ok ali igre rade puno sporije. Graficka je Leadtek 6600GT |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj ući u safe mod i deinstalirati monitor pa se onda vratiti u normal mod...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Probao sam i to i ne pomaze ![]() Vec se par dana hebem s tim i onda sam odlucio napravit reinstall u nadi da ce pomoc Jel zna netko gdje se mogu nac stare verzije sluzbenih drivera za sve nVidia proizvode. Trazio sam malo po njihovom siteu ali cini mi se da nemaju arhivu ili ju ja ne vidim :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Kojim redom instaliraš drivere? Pravilno je ovako: 1. DirectX najnoviji (ako stavljaš SP2 onda ne treba) 2. chipset (nVidia UDP 5.10 bez SW/IDE drivera) 3. grafa (ForceWare, izaberi neku verziju) 4. zvučna 5. modem 6. ostalo
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
SP2 je integriran ili naknadno instaliran? A da probaš drugu grafu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
SP2 je integriran, Win su provjereni i vozio sam ih godinama..... drugu grafu na zalost nemam, pogotovo ne nVidiu a refresh je 85Hz na 1024*768 sto LG E700B podnosi bez problema Fakat sam lud od takvih misterioznih kvarova, kaj ne mogu ko svi normalni ljudi skurit nekaj i kupit novo i dovidenja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Chuby koje drajvere za grafu si stavljao? Jesi probao sa modanim drajverima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jesi probao NGO drajvere, nešto tu smeta. Koristiš 5.10 za nforce? Jesi probao modane drajvere za cipset? Prov probja NGO drajvere pa reci kakva je situacija i koristi driver cleaner kad ih mičeš iz windowsa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Nakon sto sam cca 100 puta deinstalirao sve drivere, ocistio ih s driver cleanerom i napravio clear CMOS 101. put je iz nekog nepoznatog razloga proradilo i sad je ok. Tek sad mi nista nije jasno ali drago mi je da napokon radi i da me vise ne hebe. Ako se opet dogodi komp ide u oglasnik ![]() Ovo je za Clarkove misterije svijeta...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
A zna ko kaj ovo znači? http://img128.imageshack.us/img128/9965/untitledcq0.jpg Pojavi mi se dok ga upalim.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|