|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
procesor
Pozdrav!!! Dal mi neko moze rec kolika bi bila razlika između P4 celerona 2.0 ghz, s.478 sa 128 kb cache i P4 2.4 ghz isto s.478. Trenutno imam taj celeron i bas mi nepase nekak je spor, pa ga planiram promjeniti. Ak neko zna da se prodaje.....javite Hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Inace, prodao sam P4 prije 2-3 mj. za 350kn...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Nije to neka velika investicija. Sad, kolko ce trajat da bez beda vrti igre, to stvarno neznam...
![]() |
![]() |
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Da, razlika je velika. Celeron ima 128 kb cachea, 4X manje nego pravi Pentium 4, a pošto je cache NetBurstu prilično važna stavka, naravno da je takav Celeron dosta sporiji. Koliko će dugo trajati? Hmmm, očekuj da ćeš moći biti na Visti sa gigom ram-a i grafom od 128 Mb. DX10 igre možeš zaboraviti, jer mislim da DX10 grafe neće doći na AGP. Osim ako uzmeš Asus P4GD1 sa s.478 i PCI-E utorom ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Osobno iskustvo, imao sam celera 2.0 na 2.7, igrati se moglo ali se vidjelo da bas to nede dobro a i xp je je malo kasljucao. Stavio sam 2.0 p4, dakle ne celer, i sve se ubrzalo. Po mojem subjektivnom dojmu igra je bolje radila na 2.0 p4 nego na 2.7 celeru. Cache igra ogromnu ulogu... za ne povjerovati u kolikom omjeru(barem po subjektivnom dojmu).
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
bas kak kazes windowsi kasljucaju premda imam 768MB rama to leti al se vidi da proc to sve zaustavlja, nista nabavicu taj P4 od 3GHz pa na dalje, ljudi hvala!!!!!!: goood : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|