|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Nema slike na monitoru/TV-u...
Konfa: Gigabyte GA-8IE800 P4 2.4 GeForce MX440 2x256 DDR ostalo je vojna tajna :P Ovako, otkad imam graficku s TVout-om javlja mi se problem da se slika prikaze samo na TV-u kad upalim komp (kabel je uvjek prikljucen). U tom slucaju sam resetirao odma komp i sve OK. U zadnje vrijeme sam skontao da se slika vise nigdje ne prikazuje, znaci upalim komp i nema nista ni na monitoru ni na TV-u. Ali samo ponekad. E sad, najcesce isto resetiram jedan, dva, tri puta, kako kad i bude sve u redu. Pomislio sam da je graficka, ali ta grafa uredno radi na drugom kompu. Kad stavim drugu graficku u svoj komp isto nema problema. Napominjem da mi maticna podrzava AGP 4x, a moja grafa je 8x. Ova druga grafa koja radi normalno je AGP 4x. Onda pomislim mozda je memorija. Pa stavim drugu memoriju ispravnu i opet isti problem. Stavim ju u svaki slot (jedan keks) i uvjek isto. Sumnjam da svi slotovi prave probleme. Svoja dva keksa sam isto probao u ranim kombinacijama i problem nekad nestane sve dok 2, 3 puta ne resetiram komp. Evo danas npr. upalim komp i nema slike. Resetiro sam ga jedno 20 puta, pa palio i gasio, pa prekidac na napajanju, pa cupo iz struje, sve kombinacije i nikako da dodje slika ![]() Stvarno nisam pametan, zivcira me ovo jako ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|