|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Windows could not log on to your network
Opet ja Naime uspia sam sredit ono sa authentication,al nastao je novi problem. Naime instalira sam sam secure w2 i upisa korisničke podatke i spoji se,al javi authentication failed?? i ne može na net javi upozorenje iz naslova šta da radim? inače to za frenda radim,on je u domu i na taj način se spajaju na net.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Kad si napisao pitanje zbrda-zdola, kao da cijeli svijet zna kakve probleme si imao. "Secure w2" nije dovoljno podataka da ga j...
![]() |
#4 |
Premium
|
pa problem je u tome što i nemam šta drugo napisat! naime evo ispočetka.frend se u domu spaja preko lana ( preko zajedničke mreže doma) i instalirali smo secure w2 i upisali sve korisničke podatke, i spojili se.al onda javi upozorenje authentication failed.i vidim da odbrojava,znači spojen je... eto to je sve,jednostavno neće napravit tu autentifikaciju...šta da radim? šta je problem da znam u kojem smjeru da idem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
aka Mithrandir
Datum registracije: Nov 2003
|
Pa daj malo vise informacija, neke upute za spajanje...otkud da mi znamo kako je mreza u domu iskonfigurirana...kakav authentication imate? Ako je dignut Active Directory...prvo ti administrator mora prijavit taj komp na domenu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|