|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() Jebeš ga ovih dana svi oko mene nešto brišu pale.. Cura mi danas usisava stan i trkne svoj komp po štekeru, on se isključi, ona ga uključi i bum, bum tres. Rastavim napajanje-crno. Puklo par konidća, pločica pocrnila. Ok, reko ja otišlo napajanje. Stavim novo NIŠTA. Radi kao ali ne bota, ne registrira ništa. Priključim HDD na moj komp, nemre ni da ga registrira ni da digne comp. Priključim CD rom na moj komp-ista stvar. Na njezinu ploču prilkjučim moj HDD, CD- NIŠTA. Svjetli par lampica ali 00000000000000000000. Pa jebote jel moguče da je sve otišlu u k...c. Mislim nije nešto ali radilo je (BX, zelje na 600, CD ROM, S3 savage itd..). Iovako smo planirali zamjeniti to sve ALI ZAR JE SVE RIKNULO? Pas m...r. Morao sam negdje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Nekad nešto preživi nekada niš ne preživi. Primjeri, tip mi donese komp kom je vrisnulo napajanje, preživilo je sve osim 256 Mb RAMa. Primjer drugi, jedino kaj je preživjelo bila je PC 133 pločica od 256Mb u trećem DIMMu, ostalo sve se preselilo u bijeli dim. Imaš sreće, nemaš sreće. Tipu ode napajanje zablesilo se sve. Izbacio AGP ubacio PCI VGA, stavio stavri u BIOSu kako treba biti, ubacio AGP i sve radi, ... Imaš sreće, nemaš sreće ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Administrator
|
Citiraj:
Nemreš vjerovati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
Ma ne, opičila je ona po produžnom kablu i iskopčala komp pa ga ponovo upalila. Ma smrdilo mi je to napajanje odavno ali ono... jebiga nije moje pa ne obračaš pažnju dok ne odleti u zrak. BTW jel neko da je iz Zg prodaje recimo MBO, 256 DDR, DVD ROM za neke solidne pare, a da je ono živo. Proc imam, ostatak je preživio, HDD bi ipak novi kupio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Savjetovao bi ti da, dok ona usisava, ne piješ laško (a ni neku drugu pivu). Ima nezgodnu ruku, nikad neznaš čime je možeš izazvat... Baš da sve spali, nije jednostavno ni LCIFERU.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Evo i meni se prije par minuta desila ista stvar; naime iznenada je nestalo struje a ukljuceni su bili moj "primary" i "server" komp i šta se desilo: Desilo se to na da "primary" kompu je sve to prošlo bezbolno dok je na "server" kompu koji je bio pogonjen MS 400W došlo do izgaranja napajanja i ploče Gigabyte Ga7vax. Eto samo jedna potvrda da se isplati kupti bolje napajanje jer na kompu s enermaxovim napajanjem sve dela ko vurica dok je na drugom spaljena ploča i napajanje! life stinks! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() inace ste stvarno pehisti....kod mene je struja stvarno nestabilna jer zivim u samom centru a kako on uvjek ostaje zadnji za rekonstrucije vecina infrastrukture je prastara (inace, na tonsko biranje smo morali cekati 4 godine duze nego periferija, samo da se centar nebi prekopavao bezveze....kreteni ![]() ali ovo moje MS300W drzi sve......i u 90% slucajeva ostane komp upaljen i kad se onako na trenutak sve pogasi, svjetla gotovo ugase i slicno.......ali jebiga, nije svima lako ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() Imaš pravo nije jednostavno to ni Luci napraviti:clap: |
|
![]() |