|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
battlefield 2 i siemens gigaset router == lag
ok ljudi, ako itko zna kako rijetiši taj problem, molim da odgovori ovdje. Naime, ja i frend smo iza istog routera, tog bespaltnog GigasetSE555 kojeg t-com dijeli šakom i kapom. U večini online pucačina ogroman lag, UT2004, AA, BF2. Po navodima sa http://www.portforward.com/ , problem je upravo u routeru. "The Siemens will not allow you to forward enough ports, to run Battlefield 2. You should try using the DMZ portion of this router if it is available. Alternatively you can try switching the router to bridged mode. You will need to contact your ISP to switch to bridged mode, so they can make the required changed on their end." Ima li smisla da navodim što smo sve probali? Samo ću reći da smo probali DMZ, a "mostiranje" nismo, jer pretpostavljamo da bi nam to fino sjelo na novčanik. Čak i kada sam igram na serveru, lag je toliki da je igra neigriva. S obzirom da smo svi mi pod velikim pokroviteljstvom velikog brata T-com-a, zanima me je li netko uspio riješit taj problem bez kupnje novog routera ili odustajanjem od igranja online? ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
a tko kaže da ga t-com daje besplatno. Moraš platiti 200kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Jesi li spojen zicno ili bezicno? Ako si spojen bezicno,moze ti biti problem u chipsetu tvoje wifi kartice. To je meni radilo sa Toshiba Sattelite laptopom. Problem sam rijesio kupnjom PCMCIA wifi kartice. Ako si spojen zicno,onda nema druge nego zvati t-com i zalit se jer ne mozes igrat. Oni ti to moraju rijesit.idi kod njih svaki dan dok ne dodju do tebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..nisam probao baltlefield ali sa AA nikakvih problema,bezicno spojen i to na kompu imam usb wirles adapter..???..radi se takodjer o GigasetSE555 k
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam ti imao na COD2 takve probleme, uglavnom ping mi je bio oko 300-400 dok je ostaloj ekipi bio 60-70. Problem je bio do T-coma, a riješen je tako da sam im poslao mail sa objašnjenjem i slikama pinganja index.hr-a (reza kada je šljakalo sve kako treba je bila 19ms, a "pokvarena" oko 80-120 mislim) i sredili mi tu stvar za par dana. Još me gđica neka zvala i pitala dal je sada sve u redu ![]() Uglavnom, pingaj index. hr i ako ti je reza viša od 30-40 imaš isti problem kao i ja...naravno, nemoj da ti frend surfa dok pingaš ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
thx Vuco. ![]() Prijavili smo kvar i kažu da će ga riješit. ako ne, vodatel ima fora ponude : CoolRamb cheers
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|