|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
VIA driveri i ATI driveri
Pozdrav svima....imam pitanjce za vas...muci me jedan problemcic....naime, nedavno sam kupio konfu sa Asus-ovom maticnom koja ima VIA KT333 chipset (A7V333-X))....naravno zaj.. sam se jer je najbolji chipset za AMD procesore (moj XP 2100+) kakvog ja imam nForce2. Ehh sad sto je tu je...pitanje glasi: moze li doci do "klanja" ATI-jevih drivera (za moju R9100) i VIA drivera za AGP (4 in 1)?? pitam jer sam okusio na par igara "blokanje"....imam 512 MB DDR Samsung, IBM-ov hardic na 7200 rpm..pametne glavice iz HG-Spota kazu da bas 4 in 1 rjesavaju to blokanje...a ja citam i citam po prostranstvima interneta da se ATI driveri i ovi kolju......imam zadnju verziju ATI drivera 7-88....koje je vase misljenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: VIA driveri i ATI driveri
Citiraj:
![]() Pisali smo-ne jedamput... Novi 4/1 driveri znaju raditi sranja,ali nije samo to... Ako se pridržavaš pravila nema frke... NPR-ako delaš clean instal PRVO drivere za matičnu,preporuka je ako ti je sve delalo ono kaj si dobio na CD-u,pa tek onda DX i driveri za grafičku. I da li ti igre blokaju ili trzaju??? Mislim na grafičke postavke u igri i Control Panelu... Postavke u BIOS-u...koliko si joj memorije dodijelio,da li ti grafulja uppće dela na 4xAGP??? Koji OS... Mislim imao sam par VIA platformi i ATI i nikad nije bilo sranja... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
zanimljivo....hvala na informacijama....sad mi je nesto jasnije....inace, sve je instalirano onim redoslijedom koji si napisao..BIOS je flashan, 4X radi sigurno....memorije dodijeljeno dovoljno....samo neke igre blokaju ali cujem ne samo meni..znaci vjerojatno je stvar u njihovim bugovima......al priznaj da NForce2 chipset rola AMD za razliku od VIA :-) pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Nisi napisao koje ti igre blokiraju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Mozda te muci Fast Writes - to obavezno iskljuci! O.
![]() |
#6 |
Registered User
|
blokanje kod Vietconga kad zelim zumirat optiku na snajperu.....ponekad izletavanje iz hitmana 2 u desktop....moja je maticna sa VIAKT333 chipsetom...VIAKT400 je prije poboljsana KT333 nego prava KT400 s obzirom da na nekim maticnim plocama nije radila 400 mhz-na memorija :-) onaj drugi problem se vise ne pojavljuje nakon sto sam presao sa R9000 na R9100 (8500)....za Vietcong znam da je bug sada (na forumu ljudi masovno jm ljudima koji su napravili tu inace odlicnu igru).....mozda sam picajzla u vezi svega..imam prosjecnu masinu a kenjam lol :-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|