|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Call Of Juarez
jel igra netko? to je prva igrica nakon dosta vremena koju ne igram dva dana i gotovo hehe.. no uglavnom zapeo sam na 7 epizodi, pa ako netko zna.. dosao sam do dijela kada dodjes na liticu s konjem i dalje nemozes s njim nego se moras po stijeni verati uz pomoc bica..i sad nikako da se popnem na stijenu i dodjem do vatre i indijanaca..koji se ne vide inace..hehe vec samo dim.. i nikak da skocim na stijenu ili bilo kaj, vec sam lood ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..ja poceo igrati,taman bjezim iz onog sela na pocetku,grafika je super i volim ovaj wild west djir malo za promjenu od onih mrkulja tipa quake,doom,prey....preporuka svima,sad mi je x1600pro u kompu i nije dovoljna za 1280x1024 sa medium detaljima..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
ja imam Broken Sword IV ali bas mi se i ne sviđa takav tip igre ali grafika nije loša..........a što se tiće Call Of Juarez to mi je jedna od najboljih igrica koja je izašla u zadnje vrijeme....... trebao mi je 1 tjedan da ju prođem..... u hebote pa to je rekord........ tj. nije rekord oblivion sam igrao duže : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
malo prije instalirao demo "Juareza". Prvi dojam - katastrofa. Zašto? Igra je tako nerealno grafički zahtjevna da mi se zgadila, mislim ono fuj fuj....Evo maloprije pročitao da se radi o prerađenom "Chrome" engine-u, što mi kaže sve. Šteta, a možda je igra kao takva dobra. P.S. Kako da zasedlam konja? : hello2 :
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
@Spirit Reci mi tocno do koje litice si dosao. Onog "brda" na jezeru ili? Inace trebas uzeti bich u ruke i doci do samog ruba stijene i onda centrirati neku granu. Ako ne dodjes do samog ruba,neki put nece pokazat opciju da se uhvatis za granu. Igrica je odlicna i zarazna. Bas je opustajuca i jednostavna. Za razliku od onih mracnih koje stalno izlaze.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Bruno_Rv, razni ljudi imaju razna mjerila i zahtjeve. Da, ja sebe pitam o kojem se engineu radi, koliko je isti zahtjevan, jer ja sam sebi kupio svoj hardver, svoju grafičku karticu koja mi je u sadašnjoj situaciji bila priličan trošak. Neprihvatljivo mi je da jedan "Juarez" vizualno (osobno mišljenje) izgleda lošije, a pritom se vrti puno sporije od jednog "Half-Life 2". Iz tog razloga ga neću odigrat. I ne treba se nitko uzbuđivat poradi toga, pogotovo ne ti. : hello2 :
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() BTW, zasto pogotovo ne ja? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Zasto bi bila glupost? I meni se ne svidja igra jer je graficki losa, a zahtjevna. Prvo sam minimalizirao detalje 5minuta dok nisam dosao do toga da izgleda lose, a vrti se na 30ak FPS-a. Kako je i rekao tomasini, sto ljudi sto cudi. Ako ti se svidja igraj, a meni je ovo sto sam naveo bio dovoljan razlog da je uninstaliram nakon sat vremena.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
ja sam ju preso prije nekih mjesec dana mozda vise. Jel to ona litica koja stoji ko nekakva vrata il tak nesto a ispd nje je provalija? ako je to to onda moras ic uz rub lagano prema dolje i naletit ces na nekakav puteljak. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|