|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
POMOĆ-MODEM
Imam modem morotola sm56 .Instalirao sam drivere i prilikom pokušaja spajanja (dialing)dobijem poruku "telephone signal not detected, please check connection".Vec sam dosta opcija provjeravao i ne vidim grešku...usput imam win xp.Nadam se Vašoj pomoći:clap: :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
sve dobro spojeno? telefon radi? kablovi? ako se nastavlja problem, mozda da posudis od nekoga modem pa samo da probas sa drugim da vidis da nije do linije....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Točno, prebrzo sam preletio post... ali može ipak isključit ![]() BTW: mislim da sam imao tu motorolu, malo zaj**ban modem, probaj sa najnovijim driverima i postavit u propertisima pod counry: CTR/21
![]() |
#6 |
Rambus 3xtr1m
|
Kao što ti konekcija kaže provjeri telefonsku utičnicu. POkušaj na taj kabal koji ide u modm spojit telefon i vidi el radi. Također ndama se da nisi ušteko u modemu na telefonski izlaz a ane ulaz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
"wait for dial tone" sam probao i isključit i uključit pa ništa,svašta sam vec mijenjao u opicjama ali nema rezultata.Telefonska utičnica radi,imam dvije pa sam isprobavao...neznam više... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pod obavezno instalirati "potpisane" drajvere za XP. Wait for dial tone mora biti isključeno kod nas, nismo jamerika gdje kad "digneš" tel. slušalicu čuješ konstantni ton. Ako to ne upali treba u Control Panel - Modem Properties - Advanced u Extra Settings upisati init string: ATX3&F&D2&C1V1S0=0E0 EDIT: Greška u pisanju, sad sam ispravio, treba biti:Wait for dial tone - isključeno Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 19.09.2006. u 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
@Fajdo9 Pokusaj kako sam ti reko s drugim modemom, posudi, eliminiraj da je do kablova, veze isl, ako se javi i s drugim modemom, onda mozemo govoriti ili o problemima s kompom ili samom vezom, a u ovo zadnje cisto sumnjam, prije da je neka caka sa tom Motorolom.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja sam imo taj modem, obično ga trebaš prehitavat u drugi PCI nakon formatiranja harda i stavljana novih wina, jer se nije htio meni uopće detektirati, isto javljo neke greške. Ja sam imo ove drivere btw. Windows_WDM_6.09.07_W2KXP_DFV Oni su najnoviji kolko ja znam... rijetko kad, ali stvarno rijetko (sad više skoro i nikad) izbace nove drivere |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
skinul sam i te drivere,probao stavit drugi modem i taj radi.Isto tako u kablovima nije problem jer sam s tim kablom spojio taj drugi modem.Onda vjerojatno da je neka caka u toj motoroli...:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Dark side Moderator
|
ako radi drugi modem na kompu s istim kablovima, onda je do Motorole, ako imas garanciju i račun mjenjaj.
![]() |
#14 |
Registered User
|
modem je kupljen prije nekoliko dana tako da imam i račun i garanciju. Ali modem radi kad su ga win xp našli i u properties na Query Modem funkcionira |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Sad sam ispravio, u gornjem postu, greška u pisanju, uostalom objasnio sam zašto, treba biti:Wait for dial tone - isključeno Ako daš e-mail mogu poslati driver (provjereno radi). |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
Modem napokon radi.Instalirao sam najnovije drivere i proradio.Ljudi veliko hvala svima na pomoći....šta bi ja bez Vas: goood : :clap: : hello2 : : hello2 : .HVALA!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|