|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
X1800XT problem
Imam sljedeću konfiguraciju: Athlon64 X2 4400+ DFI Lan Party Ultra-D Asus Radeon X1800XT Frotron 500W 2x1Gb Supertalent Pokrenem 3DMark05, a on pljune cifru od 8900 bodova. Probao sam više drivera, ali ništa. Otvorim ATI Tool i vidim da su taktovi jezgre/memorije 594/693 mhz. Dignem ih na tvornički koliki bi trebali biti 625/750 tek onda u marku napravi rezultat kakav treba biti za ovakvu mašinu 9302 boda. Ne znam, ali ja mislim da bih trebao reklamirat karticu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ti snizeni taktovi su valjda u 2D okruzenju, a na stock dodje kada upalis 3D...ne znam zasto se ne dizu kad upalis 3dcmark, ali probaj upalit neku igricu, pa Alt+Tab i pogledaj onda kakvi su taktovi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Probao ali opet isto. Evo šaljem vam bios u attachmentu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
Citiraj:
ne kuzim sta hoces reci...pa to je normalan rezultat za tu karticu na defaultu u 3du |
|
![]() |
![]() |
#7 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
lol pa nećeš zbog toga reklamirat grafu...skini ati tool i namjesti svoje taktove za 2D i 3D i stvar riješena...
![]() |
#8 |
Registered User
|
Skužio sam u čemu je problem. ATI Hotkey Poller servis treba biti uključen, jer on mijenja taktove iz 2D u 3D. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Da, zanimljivo evo sto sam ja nasao guglajući: ati hotkey poller ATI Hotkey POLLER service is installed if you update to the latest ATI video card drivers. ATI Hotkey POLLER provides the ability to hot key your display settings for what ever reason you would need this feature. Disable the service if you do not use hot keys for ATI software. ATI Hotkey Poller is the part of ATI video drivers and software and runs as a service. You can assign any alphanumeric key (your hotkey) to quickly configure any of the seven rotation schemes. By default, to recall your scheme you must press Ctrl+Alt+hotkey. You can also assign the following key combinations: Ctrl+Shift+hotkey; Shift+Alt+hotkey. These settings is under Rotation tab in Display Advanced Settings. Poller service watchdogs pressing hotkey combination and reacts appropriately. Evo sto kaze Asus: ![]() Zadnje izmijenjeno od: AC Thunder. 16.09.2006. u 19:41. Razlog: Update |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ok znam da dižem krepal post ali ja nigdje ne mogu nači ATI Hotkey POLLER servis ili mjesto gdje se on isključuje ili uključuje naime imam problem odjednom mi se vent neče zavrti kad pokrenem 3d aplikaciju osim ako ja to ne napravim ručno pa bih htio provjerit jel ovo radi ali niš. Vrtim Vistu 64 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|