|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
prblemcek 530 presky
ploca p5gd1 proc 3.0 775 u everestu kad komp se upali i radi 5 min temperatura proca je 43'c i cooler se vrti na 2800 a kad se igra ili nes digne se na 60'c pa se i cooler zavrti prek 4500okr no pocne se trest kuciste i proizvodi se grozna buka.. ja vjerujem da je to do tog stock coolera na procu.. sta vi mislite, i sta bi bilo pametno po tom pitanju poduzeti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
I ja sam imao isti problem sa stock coolerom, samo je meni u idelu bio oko 60, ustvari tako je ploča pokazivala, a ona sigurno laže. Ja mislim da je do coolera a ti sačekaj nekog stručnijeg da kaže je li sigurno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
to je normalna temp za prescotta... preporučam ti nabavku novog coolera, možda katana ili za nešto više novaca sonic tower i 120 vent po izboru.. sa sonicom ti garantiram da ti nece ici preko 45c u loadu, imao sam ga na 3.0ghz prescottu overclockanom na 3.85ghz i nije isao preko 50c nakon par sati prime-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni sa BT-om na 3.0 GHZ pokazuje u idlu 54-55 stupnjeva, još i nije vruća soba, ali sam siguran da mi ploča dobro laže, ipak je to Intelovka D915GAV |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Kao što je Crash rekao, posve normalne temperature za Prescotta. Ako ti se ne da nabavljati neki bolji hladnjak, stavi neku bolju termalnu pastu (AS Ceramique) pod pretpostavkom da imaš tvorničku žvaku na hladnjaku ![]() Što se tiče hladnjaka, može i AC Freezer 7, uglavnom skoro pa bilo koji sa heatipeovima jer se tradicionalni hladnjaci bez heatpipeova slabo drže u borbi sa Prescottovom toplinom.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
Definitivno hladnjak ja imam na socket 478 preskija već skoro godinu,na njemu je originalni box hladnjak i dok haklam nekaj temperatura mi ide do 80c.Od kad sam ga kupio on se grije ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|