|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
memorija
ljudi pomagajte...samo par riječi trebam.Ako upiknem još dva keksa meme u svoju ploču,dali će raditi sve kao i dosada? postavio sam isto pitanje na intel podforumu,pa ni rijeći nisam dobio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Za to nemas granciju jedino ako si ih kupija kako KIT (znaci da je posebno testiran svaki modul i da lick ka jaja jajetu i da se tako ponasa) i tako x2 znaci cetri plocice ili 2 kita inace... Jedan moze bit slabiji i radit losije i onda sve moras prilagodit najslabijem modulu... Ako imas priliku probaj module u masini pa sam procijeni... mozda ti se i posreci... BTW O kakvim je modulima rijec? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Dobro ti GORKI govori, ubodi pa probaj. Losije ploce redovito imaju problema kad im utrpas sva cetiri modula, npr. radit ce ali na losijim latencijama itd. S obzirom da je to kod tebe Intelova ploca pretpostavljam da neces imati problema. Sretno |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
hvala dečki na odgovorima. Imam dva modula koja rade u dual modu, i ako bi uzimao tražio bi iste pločice.Kolko me pamčenje služi, misli da je bilo govora da pat neradi sa 4 keksa...a s obzirom da u biosu ništa nemogu mijenjat pitam se dali latencije ostaju iste.Spominjalo se 1T i 2T.Dali bi uopće osjetio razliku na auto postavkama? Imam kingmaxovu memu i gledao bih na tržnici naći istu...istog naziva i broja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ako je rijec o kingmaxu sta ga imas u sigu za njega znam da nema svaki iste latencije sta se OC-a tice neki idu bolje (noviji mislim) a neki losije...svakako na to obrati paznju prije nego ih kupis. Latencije ce se automatski prilagodit najslabijoj. Sta se tice razlike mislim da nece bit znacajna izmedu 1T i 2T ako nisi LJuti lovac na superPIjeve i te seme jer u svakodnevnom radu razliku gototovo neces ni osjetit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Odlično,i tako su mi sve postavke na ploči zaključane.Bitno mi je da sva četiri modula rade i da ne osijetim pad u brzini rada kompa u odnosu na dva modula. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Vidio sam tvoj prijasnji post. Uglavnom, na tu plocu sam osobno stavljao 4 razlicita modula i sve je radilo tako da se ne trebas brigat. I, kao sto je gorki rekao, brzina memorije ce se prilagoditi brzini najsporijeg modula. Napomena: intelovi chipseti imaju dosta visoku toleranciju prema razlicitim memorijskim modulima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|