|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
problemi s AN7 i winxp
nest se s***************alo. instalirao sam windows xp+sp2. konfa je u sigu. medjutim, nemam NVIDIA IDE driver vec onaj glupi microsoftov. na prijasnjim instalacijama je sve radilo bez problema. Abit uGuru se NECE POKRENUT. nikako. uvijek izbaci ovu poruku. na prijasnjoj instalaciji windowsa (koja je bila obicni corporate version pa tek onda stavljen sp2) sve je radilo bez problema. napravio sam i windows update i nece. uz to mi ni standby ne radi da bi kasnije otkrio da mi ACPI uopce nije ukljucen u windowsima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
baaah, reinstalirao sam opet. danas imam vremena pa cu to sve sredit. I hope so... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni sa NF7-S i XP SP2 sistem ne radi kak spada, stavljao sam nekoliko puta i nakraju sam skužio da mi je bolje imat SP1 od SP2, ako je kod tebe ista stvar probaj i ti to.
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
nakon analize sam skonto da je stvar s***************o System Mechanic sa svojim "optimizacijama" iliti, ajmo obrisat pola registrya. : hitthewa nikad vise u moj komp. samo tuneup utilities za tu i tamo napravit reda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
aka Mali Mirko
|
Zanimljivo. Ja na nf7-sl sa winxpprosp2 povremeno pokrenem system mechanic da počistim registry. Čak sam i tu optimizaciju napravio, ali nisam primjetio probleme. Vjerojatno izdvojen slučaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ma ovisi to. ja recimo imam dosta uredjaja spojenih (citaj: dosta drivera) i sad kad mechanic napravi svoje, ***************'ga, dosta tog ode sto mozda njemu nije bitno, a mom mobitelu je. to je jedan od primjera, Nokia PC Suite mi uopce nije radio nakon obrade od strane mechanica. Ja ostajem vjeran TuneUp Utilities. nikad problema (knock on wood, hehe) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
AN7+XP Pro SP2+Registry Mechanic+RegSupremePro=nikada slicnih problema...Skoro pa uvijek pronalaze neke ostatke jedan iza drugog,ali sve uvijek radi
![]() |
#9 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Meni igrice lagano zapinju, isto bilo i sa 9500PRO i sa 9800PRO sad i sa 6800. Znači radi i lagano trzne, čini mi se da ima veze sa zvukom, jer trzne recimo u Codu kad pucam, nije pravilo. Znači framerate uredan, ali jednostavno zatrzne tu i tamo malo. Jaako dugo mi je tako, sad mi već ide lagano na živce. Ideja?
![]() |
#10 | |
Into my head it goes
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Into my head it goes
|
Citiraj:
![]()
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 22.08.2006. u 00:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Eddie
|
Imao sam i obične od 5.10 ista stvar (mislim za zvuk). Zapravo, sve se pomiješalo mi sad... ![]() Budem pobrisao realtekove i stavio ove 4.62. Nisam siguran jesam li to prije koristio pa da vidimo.
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Sto ne drzite modane za NF2 platforum sa planetnvidia.com ? Mene su dugo i vjerno sluzili na NF7-S u kombinaciji sa jos par programa... : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Eddie
|
Stavio sam 4.62 koje sam imao i davno prije, budem vidio kako radi, ako ne idemo tražiti dalje rješenje. U svakom slučaju, hvala! BTW-neka preporuka modanih za nForce 2?! Naravno, provjereno da je.
![]() |
#16 | ||
Into my head it goes
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Disk možda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
HM ... Abit NF7-v2.0 ... danas upravo sam pobrao jedan takav na servis ... treći put u godinu dana su windowsi jednostavno "nestali" sa kompa ![]()
![]() |
#21 | |
Into my head it goes
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#22 |
Eddie
|
Slušaj, sa bilo kojim driverima za zvuk ista stvar. Budem probao zvučnu staviti. Vjeruj mi, više ni sam ne znam šta je. Budem probao zvučnu pa javim. Imao sam ja i Solteka i NF7...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|