|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Gigabyte Ga-8I945P-G
Zanima me da li s čime mogu izmjeriti temp chipseta na ovoj ploči? U Everestu samo imam temp CPU. Umjesto stock pasivca stavio sam plavog zalmana jer je stock-u površina koja naliježe na chipset izgledala kao da je tsunami prošao preko nje. Na dodir je chipset dosta topal, ali se može ruka držati na njemu. Koliko su uobičajene temperature za njega? Zadnje izmijenjeno od: Dr. Beast. 17.10.2006. u 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ako si uredno namazao NB s pastom prije montaze, nemas brige... intelovi chipseti se ne griju jako... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Namazano, sve po propisima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
@Ph03n1x: vidim da imaš Thermalright HR-05. Mislim ga staviti na ovu svoju matičnu (kad dignem proc na 3.6 GHz NB se dosta grije, prst se može držati na njemu samo 2-3 sek) ali na službenim stranicama piše crvenim "Not Compatible", ne vidim razlog zašto ne bi mogao. Jel možeš izmjeriti razmak između rupa, na držaču, u koje ulaze oni clipovi koji se zakače na matičnu... Trebam li staviti na SB kakav pasivac (plavi ili žuti Zalman) jer i on zna biti topal? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Hm, meni je na stock cooleru taj razmak 68mm pa zato ne ide. A ništa onda, ostaje plavi Zalman gore. Thanx na mjerenjima : cheers2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|