|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Cooler za Athlon 64 3700+
Ako može koja preporuka za navedeni procesor... malo čitam po forumu pa ili ne vidim ili nije obrađen baš veliki broj coolera za Athlone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
EDIT: evo ovdje imaš recenzije coolera za sck939 (konkretno, testirani su upravo na 3700+) - http://tinyurl.com/rufn7 Zadnje izmijenjeno od: Razer. 05.08.2006. u 16:21. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
ak ne misliš potrošit više od 300kn kolko dođe typhoon ili sonic sa ventilatorom moš fino uzet freezera 64 pro koji odlično obavlja svoj posao(možda koji c više) uz ok cijenu od 140kn, ja ga koristim i zadovoljan sam. |
![]() |
![]() |
#4 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
katana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
freezer64 pro ili sonic
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Freezer 64 PRO ako se ne mislis micati sa S939 socketa ili Katana ako mislis ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
neznam baš za ovo zadnje.... ja ga držim na 5v ili 1100rpm i nečujan je, a hladi malo lošije od defaultnih dosta čujnih 2200rpma.... |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Mogu ti rec da me taj freezer pro iznenadio kak hladi. Jos nisam probavao silent PC project, al kak hladi na max, ak ga smanjim sa pot na pola hladit ce jos uvjek dovoljno , pogotovo sa cool and quiet.
__________________ |
![]() |
#9 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() u glavnom ovisno o cijeni izbor pada na do 200kn AC Freezer64Pro 140kn odličan cooler poprilično tih i odlično hladi te ga nije obavezno držat na 12v, ne zahtjeva vađenje ploče Scythe Katana SCKTN-1000 180kn još bolji cooler od Freezera no zahtjeva vađenje ploče iz kučišta do 350kn TT Sonic Tower 230kn pasivan cooler no zahtjeva kupnju dodatnog 120mm venta što diže cijenu za min40kn odličan cooler, zahtjeva vađenje ploče, ponekad mu baza zahtjeva poliranje ako nije potpuno ravna TT BigTyphoon 320kn odličan cooler (kao i ST) zahtjeva vađenje ploče, izrazito tih i nema potrebe tržati ga na 12v već i na cca 800o/min hladi savršeno...moj 3700+ na 2,4GHz i 1,2v drži pasivno na 38°C prilikom surfanja, slušanja glazbe i gledanja filmova Thermalright SI97-A 250kn pasivan blok, zahtjeva dodatni 92mm ventilator
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
ja ti preporučam da uzmeš freezera 64 pro.... čemu davati fakat veliku svotu novca od preko 300kn za koji c manje, nit neš dobiš na kloku nit na tišini... a i pri stavljanju/skidanju nekog od navedenih coolera osim freezera lako moš oštetit, s***************at ploču.... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
.
|
Citiraj:
@switch - s ovime - npr sa 12 na 7v - http://links.hr/index.php?option=art...kl=050.912.033 Ovdje imaš cijelu listu tih dodataka - http://links.hr/index.php?option=kat...orija=05091209 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
najjednostavnije je preko Smartguardiana ili Speedfana ali možeš i iz biosa one razne ''dodatke'' koje je Razer predložio ne trebaš uzimat ja npr to radim preko Smartguardiana (imaš ga na CD-u sa driverima od ploče)
![]() |
#14 |
.
|
@wolverine - ja sam mislio da pita na ventove koji nisu spojeni direktno na ploču, mislim da ove ostale ventove nećeš moći drukčije nego bez ''dodataka'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
tri ih možeš (CPU, Chipset, Case) a ostale ne...no on pita za CPU fan ![]() barem je tako na njegovoj ploči
![]() |
#16 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
kod mene je kad sam regulirao prek biosa bilo oko 1500rpma, i trebalo je još samo 200-300rpma da bude nečujno, al nisam mogo prek biosa još smanjit.... sad sam u biosu vratio na 12v i stavio fan mate 2 smanjio prek njega na 5v i vrti se točno kak želim.... i kod mene je kad sam bio regulirao prek biosa pri paljenju kompa ventilator ubrzavao pa usporavao, 2-3 puta, ko da vjetar puše na mahove, što govori o oksilacijama* napona... *jel to ta riječ ![]() kak ga nema? http://links.hr/index.php?option=art...kl=050.903.091 |
![]() |
![]() |
#18 | |
.
|
Citiraj:
edit: čini se da me je trpi prestigao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
normalno je da se pri bootanju ventovi zavrte na max pa onda spuste na odeređenu brzinu.... meni je CPU fan najjednostavnije preko Smartguardiana regulirat
![]() |
#20 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Sonic Tower ili Big tower ili cak Hiper 6 ali on je dosta tezak |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
.
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ajd ako neko moze da stavi link na stranice sa spiskovima kompatibilnih ploca za BT i ST.
![]() |
#24 | |
zippo61_junior
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
zippo61_junior
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Moderator
|
Citiraj:
Inače oni idu na sve ploče sa navedenim socketima (kako je i iveumag rekao) jedino ponekad zna bit kenja blizina grafe, ili RAM u prvom slotu do socketa (za Sonic) ali samo ako imaš Corsair Pro verzije ili Xpert verzije koje su jako visoke. Dok na s.A pločama naravno moraš imat rupe oko socketa a i on sam ne smije biti jako blizu napajanja.
![]() |
![]() |
#27 | |
zippo61_junior
|
Citiraj:
![]() ![]() I za socket A moras imat jako veliko kuciste da ti stane jer ti onda smeta napajanje za ugradnju kako je wolvac rekao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Nema,nema. Ama bas nigdje nema liste kompatibilnih ploca i to me slicno ![]() ![]()
![]() |
#29 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#30 |
zippo61_junior
|