|
![]() |
#1 |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
Koji cooler???????
Koji cooler da stavim na proc? Problem je ovaj, kuciste i nema previse mjesta a proc je uz sam rub ploce i sa stock coolerom (vent od 6 cm) dolazi 2cm od napajanja te maticna nema rupe oko socketa. Sad me zanima koji cooler, sto bolji, staviti na proc???? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Kompjuter je ovaj iz siga
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
thermaltake silent boost, sam nema ga vise po ducanima ![]() http://www.atruereview.com/silentboost/index.php probaj ulovit neki rabljeni 70ak kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
http://www.lost.hr/novi/ponuda4.php?artikl=1757&grupa=9 Može i ovaj, istih su gabarita te samo provjeri dali je ful komplet kao ovaj na slici. Imaš fino i regulaciju rpm-a. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Može imat i Vulkano pa promijenit ventilator |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Banned
|
Citiraj:
Konačno netko tko malo razmišlja... Citiraj:
Oni gore samo preporučuju a NE razmišljaju gdje da ga čovjek nabavi kad ga se novoga nema za kupit nigdje... koja korist od preporuke ako toga nema ili moram tražit polovno. Vulkano je istih gabarita a to je najvažnije u cjelol priči, ako mu je i uz regulaciju preglasan može napravit to što si predložio ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja sam imao neki plan da na silent booster stavim 80mm to 120mm adapter i 120mm vent da mi bude tiše |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.903.089 Mislim da bi trebala stati. Ne trebaju mu rupe oko socketa.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ako stane katana svakako nju jer je super cooler, a moci ces ga i prebacit na sve novije sockete ovog thermaltake-a ima samo u jednom ducanu po 212kn sto je waaay too much |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
|
Citiraj:
http://img135.imageshack.us/img135/3...tekk702fu3.jpg Tu katana stane samo ako će nagib ići prema pasivcu od chipseta no dali će onda stati i vent je upitno, ovisi koliko je visok taj pasivac od chipseta. Cooler je odličan i bilo bi dobro da možeš prije kupnje za svaki slučaj to nekako isprobat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
stublina...a jesi dao dobru sliku..nema šta..mogao si gore staviti i malo spužve da se bolje vidi.. nego...što se tice svega toga...a da si ti fino piknes neko malo vece kuciste..ima ih velikih/vecih a nisu skupi... a sto se tice tt silent boosta...nek stavi da ga kupuje..znam da je bilo par ponuda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
@stublina slika ti je svaka čast... ![]() @autor ako ide na tu tvoju matičnu katana, nemaš kaj više tražiti...
![]() |
#15 | |
made in Usora
|
Citiraj:
ona katana izgleda dobro, mjerio sam malo i vjerovatno bi stao, ali gdje je regulacija broja okretaj-izgleda da nema! Vulcano 11 strava, ali treba ici u zg po njega sto mi nije bas u interesu novi prijedlozi su dobrodosli..... ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
made in Usora
|
sta kazete na ovu katanu: http://www.links.hr/index.php?option...66d07390c609cf ima regulaciju, ali me zanima da nece biti pretska pa da zdrobi proc?? ![]() ![]()
![]() |
#17 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ima bolja slika ali nije pro2 nego samo pro a poznavajući Leadtek nebi bilo čudno da je razlika između te 2 ploče samo u rupama ![]() @marikris, sad si već počeo mudrovat ![]() Budi sretan ako ti bilo koji od tih coolera stane na matičnu a regulaciju možeš i sam riješit pomoću razno raznih potenciometara... Uzmeš Lakšu katanu i ovaj FanMate - amen ![]() http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.912.031 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
made in Usora
|
jos cu razmisliti koji cu uzeti-vjerovatno tezu katanu zbog izgleada i brzeg ventilatora, velicina im je ista osim visine, tj ako stane manja katana ide unutra i veca zahvaljujem se svima na pomoci: goood : : goood : : goood : : goood : : goood : : goood : : goood : : goood : : goood : : goood :
![]() |
#19 | |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|