|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Intel Quad-Core@2006
Izgleda da je intel izdavanje cetverojezgrenih procesora ubrzao za par mjeseci pa ce izaci vec krajem ove godine. Izgleda da stvarno namjeravaju dobiti rat nad AMD-om jer ce njihovi biti tek polovicom sljedece godine. http://news.com.com/Intel+quad-core+...l?tag=nefd.top E sad dal ce ti bit jaci od Conroa ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
dva spojena conroe-a, samo se nisam nadao da će tako brzo... ali još bolje, brzo će past cijena conroića vulgaris... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Moram priznati da mi nije baš jasno kakve ovo tvoje ima veze s ovim topicom, jer se topic odnosi na to da bi quad-core trebali izaći u 2006. godini, umjesto u, prvobitno planiranoj, 2007. godini. A to je današnja vijest. Baš me zanima dokle će ić s tim core-ovima. Meni je trenutno i dva previše ![]()
![]() |
#6 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Hehe, loše sam se izrazio, nije previše već jako rijetko iskoristim tu drugu jezgru, jel ![]()
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Zvijerko, ja isto, ali ima nekih stvari zbog kojih nebi dvoglavca mijenjao za nis na svijetu... VMware npr., pa to leti sta god da stavis na njega ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
ok, prijelaz sa jednojezgrenog na dvojezgreni nije spektakularan ali se osjeti... ali sa dvojezgrenog na četverojezgreni sumljam da će kučni korisnik išta osjetiti...
![]() |
#9 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
a di su jos programi i igre koje znaju raditi sa tim cudom,jos ih nema puno ni za dvojezgrene,kamoli za 4 glavate ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|