|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Preporuka ploce
Naime..nakon dugo godina odlucih malo provozati kojeg intela ovaj proc mi je zapeo za oko http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.606.072 a sada..trebam maticnu koja ce ga fino podrzžati...tj.da ga mogu i kloknuti..a da ima PICE port i da podržava DDR memoriju...necu jos ja na DDR2 ![]() hvala i pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Uh... pcie i ddr pa još da se može ocati... teško ![]() Možda 775Dual-VSTA ? Ta bogme ima sve i svašta pa sad ti vidi.. http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm edit: e ova mi je bolja, ima pcie i oba ddr-a a podržava i Conroa ! http://www.asrock.com/product/775Twins-HDTV%20R2.0.htm Za neke druge ploče sa pcie i "starim" ddr-om ja neznam ili nisam čuo... samo ASRock Zadnje izmijenjeno od: stuc. 15.07.2006. u 22:51. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
|
Sad se ja sjeti.. vidio sam tu ploču na djelu ! NE KUPUJ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() A za 775Dual-880Pro znam da ima reze kao 775Twins-HDTV R2.0 sa ddr2 no neda se nešto ocati... VIA chipset i to mi se ne sviđa. Ajd malo pogledaj 775i65PE , to je intelov chipset i trebala bi se dobro ocati no jedino je bed što je agp pa bi morao zamjeniti/prodati grafu. Baš malo pretražujem i ne mogu nigdje nać ploču od nekog drugog proizvodžača sa pcie i ddr-om. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imaju intelove, ja imam podržaje DDR2 DDR i ima pci-e |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
Citiraj:
Ma da ? Ma koja li je to ? Daj nekakav link, naputak gdje ću li je naći ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo link http://www.intel.com/products/mother...5gav/index.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Jedino je problem što čovjek hoće clocknuti a to ne može |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Imam najnoviji Intelov i on ne da, kao i prijašnji, a modani nisam uspio nać za ovu ploču, mislim da ga nema |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Je li ti veliki problem uzet DDR2 memu, jer čini mi se da nećeš baš lako nać to što tražiš, naravno uz to da nema malo većih bugoa |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pod naletima kopita zla
|
a ocito...ma gle..treba mi jos 700kn za memoriju...tak da..opet banana ![]() iako bi ovu mogao prodati za cca500...ma idem spavati..moram si sve posloziti u glavi,..moram sve staviti na papir...ovak nema smisla...pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() a možeš ju ovdje naručiti !! http://www.computer-centar.hr/cjenik.php?id_kat=1 Uf.. pokida se tražeći no ta je ploča odlična i vrlo bogata - sve ima ! Treba samo provjeriti CPU podršku ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Asus P5PL2... imas PCI-E, dobar chipset, OC-abilnu plocu i podrsku za jeftini DDR2. Sve sto moras zamijeniti je memorija - prodas svoju za 500 i za 540 uzmes odlicnu, novu Kingmax Mars ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Evo još jedne http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...87450050266379 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
Čovjek hoće ploču sa ddr a ne da ima i ddr2, osim toga sumnjam da takve hibridne ploče baš nešto dobro rade. Ili jedno ili drugo, ne valja baš taj mješanac. @Hamm , po meni sasvim krivi izbor proca jer je njegov FSB533(133) te ti ta mema DDR400/433/466.... uopće neće doći do izrazaja. Samo sis i via imaju ploče sa takvim množiteljem da ti je fsb proca na 133(533) a mema na 200(400) dok sve ostale ako je fsb 133 mema će ti radit na 166(333) ili 133(266) te je to strašno degradiranje perfomansi. Čisto sumnjam da ima ploča sa sis ili via chipsetom a da ima ono što ti želiš. Po meni bi bila idealna kombinacija proc sa 200(800) fsb i recimo DDR466 pa na više jer onda možeš fino ocati proc a da mema kad naguziš proc cca 30% tek onda dođe na svoju radnu frekvenciju. Evo npr. kad ja ovaj svoj dignem na 3,48 tek onda mi mema radi na svojoj nazivnoj frekvenciji 232MHz - prekrasno.. e sad samo ovaj moj zamjeniš za P4 631 ili 640, što se tiče igrica taj tvoj D805 je isti đavo kao ona dva međutim u video obradi(divx) je čak i sporiji, nešto je bolji u nekim određenim aplikacijama no jedan 640 sa HT-om će ti sasvim fino radit i još kad ga ocaš... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pod naletima kopita zla
|
ima li koja intel ploca tipa ova http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.306.114 a da podržava coronea ![]() posto sam ipak odlucio otici na ddr2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Radije nemoj Intel ploču uzimat, ne valjaju nikako, a ti kako oćeš |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Pod naletima kopita zla
|
cek...kak to da superunknwon uspijeva na svojoj ploci s intelovim chipsetom tako klati proceve? sada..ovako..odluka je pala...D805 ide gore i 2x512 kingmaxa 667.. a sada trebam plocu koja ce sve to podržati a ipak mi dopustiti da zakoljem proc...ploca cijena cca 800-900kn...hvala ![]() i pliz da ta ploca bude u linksu..fakat mi se neda ici po cijelom gradu..lijen sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Cekaj jos malo da dodju ploce sa 965 chipsetom ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|