|
![]() |
#1 |
Jeftino pržim komponente
Datum registracije: May 2006
|
![]() Bok ljudi, zna li tko kako da uključim JumperFree mode na matičnoj ploči. Inače, matična mi je ASUS A7V133. Nemam manual i ne mogu ga skinut s interneta (ne znam zašto) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Zašto nebi mogao skinuti ne kužim? Ne radi na ASUSovom siteu link ili što? Ako je to posrijedi... Imaš ovdje za skinuti pdf manual... ![]() http://www.nek.uu.se/StaffPages/CV/CV93.pdf Ali napisat ću ti iz tog manuala ako fakat nemožeš skinuti zbog nečeg ozbiljnog... ![]() Imaš Tri seta jumpera/dipova koja treba promjenit... DSW (DIP switch za frekvenciju nalazi se malo desno od ram utora kad se ploča gleda kao da je u kućištu postavljena) -> sve prebaci na Off postavku... VID (jumperi za volažu nalaze se malo dolje i lijevo od socketa kad se ploča gleda kao u prošlom) -> sve jumpere postavit na 3-4 JEN (jumper za jumperless mod skroz dolje kod front panel connectora za reset i ostalo) -> postavit na 2-3 Eto... Hope it helps...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Beskorisna bitanga...
|
![]() Citiraj:
Pa to piše u frickin manualu, nisam ja to izmislio, ako inžinjeri koji su pravili ploču neznaju kako treba postavit jumpere za taj mod ond ge je**... ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Jeftino pržim komponente
Datum registracije: May 2006
|
![]() Citiraj:
Super, hvala na linku, ovaj ASUS-ov mi nije radio, al sad je OK HVALA: cheers2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|