|
![]() |
#1 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Nanotherm PCM pasta?
Oj ljudi : cheers2 Planiram se zaletit po ovu pastu jer mi se cini da Arctic Silver 5 prebrzo gubi svojstva... zanima me jel ima tko kakvih iskustava sa doticnom? Jel valja to ista, kosta isto kao i Arctic Silver... je li tko radio kakav testic jedne i druge? Hvala : hello2 :
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sve su te paste skoro iste, razlike su možda 1-2°C. Najveće su razlike kolko koja "traje" na procu. Ne troši bezveze nofce i kupi si Ceramique. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
|
Pa nije mi problem dati 50kn u odnosu na 20kn ako ce ta Nanotherm biti pa barem i tih 1-2° bolja i sto je najvaznije dugotrajnija... mozda je razlika i u pakiranju? Kod koje se dobije vise paste? ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
bolja je ali je i bogme skuplja 2 i pol puta.... inace moja pasta je cheramic definitivno meni najbolja.
![]() |
#5 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
|
Mislim da je Ceramique jednako dobra kao i AS5,stvarno nema neke pre-razlike... Imao sam na CPU i AC i AS5,isti napon,isti clock i iste temperature...a ljudi rasprava i rasprava oko te dvije paste nepotrebno pokretali... ![]() Uglavnom SuperUnknown ja sam čitao da je ta Nanoterm PCM još nešto malo bolja od AS5... Sad,ako je cijena slična ili ista,ti je uzmi pa i nama prenesi svoja iskustva... ![]() ![]() Ako je skuplja,onda uzmeš fino AS5 ako si bash zapeo za tih 1-2C "razlike" u korist iste spram Ceramique... ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Uzmi ako ti srce želi i podijeli s nama svoja iskustva. U svakom slučaju ne bi trebalo biti lošije od AS5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
|
Hvala svima, mislim da cu uzeti Ceramique.. jel zna tko nakon koliko vremena Ceramique djeluje punim "performansama"? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
|
Tjedan dana optimalno... ![]() ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prečupavi mod
|
Fala svima! ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|