|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() E ovako: Dvoumim se oko kupovine graficke kartice... Dvije kartice u koje sam se zagledao su Ati Radeon 9500 128 mb .... ![]() G-Force 4 Ti 4200 128 Mb DDR Koja je sad brza u igrama (npr UT2K3) tj. koja bi mi se vise isplatila (koja bi duze mogla pogoniti nove igre).... pozdrav
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: ATI vs Nvidia
[QUOTE]Originally posted by mooncalf [B]E ovako: Dvoumim se oko kupovine graficke kartice... Dvije kartice u koje sam se zagledao su Ati Radeon 9500 128 mb .... ![]() G-Force 4 Ti 4200 128 Mb DDR 9500 neke solidne firme,evo baš su ti tu dečki objašnjavali kako je možeš modat u 9700/9800 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
ali gdje ima za kupit Ati Radeon 9500 128 mb :confused:
![]() |
#4 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ja vidio u Autronicu FIC/Retail/ za 1590 i neki PBA/liči na slici na Sapphire/za 1720... Ma pitaj onu bandu koja je modala onaj 9500 gdje su ih našli ![]() Ta sa crvenim PCB-om i tim rasporedom memorije se uredno da zmodat u 9700... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: ATI vs Nvidia
Citiraj:
Radeon 9500 128 mb ti se jedino isplati uzet ak se može modat u 9700. Inače je mnogo brate preskup za ono kaj nudi. A i pitanje je dal će ti mod proradit bez grešaka i artefakata. GF 4 ti je ok kartica al za kojih 200 kn više možeš dobit 9500 pro varijantu pa bi ti ja onda to preporučio. No ak je dvojba između 9500 non pro i GF 4 onda ti je bolje uzet GF 4. Ne mogu vjerovat da sam to rekel!! ![]() ![]() ![]() P.S. Kaj se tiče one bande koja moda saphirreove kartice i ja se pitam gde su to iskopali jer sam pretražio skoro sve cjenike moguće i nemoguće i nigde nema Saphirre non pro 9500 128 verzija tak da to još povećava sumnje da neke firme drže na lageru takve kartice samo za odabranu raju!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Kartica se na cjeniku pojavljuje pod nazivom "ATI oem Radeon 9500" Sretan modding, have a nice radeon 9800 day ![]()
![]() |
#7 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: ATI vs Nvidia
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ej-Pinsla... Ni ja nemam apsolutno ništ protiv NVidie,samo mi je išlo na **** kaj su NVidiaši non-stop nekaj kenjali...ATI ovo,ATI ono... Prije ove sam imao MSI MX-icu,delala je bez problema... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
ATI vs Nvidia
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Kod Radeona se posebno bojim tih grešaka i artefakata.... Ne želim uvaliti novce i onda shvatiti da sam kupio veliki problem... Do sada sam stalno bio na strani Nvidie i Geforce kartice (imao sam sve...od GF1 pa do 3)..... Sa njima nisam nikada imao problema,ali sad kad sam vidio kako se Radeon 9700 ponaša u igrama konkretno u UT 2003 nešto me vuče da prijeđem u "Atijevce"... OK nemam novca za 9700, ali za moje pare mogu dobiti 9500 i to Pro verziju koju sam i planirao.... Vidim da Radeon ima "sitnih" problema sa driverima i ostalim tako da neželim kupiti mačka u vreći....Ako tko ima dotičnu karticu neka mi kaže svoja iskustva sa njom da budem siguran u izbor.... Sa GF karticama sam uvijek bio ![]() pozdrav.....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() ![]() Ma oni su mi sve manje simpatičniji jer seru s tim ati oem i bba. Kak se sad vidi taj njihov tobožnji ati oem je u biti saphirre a ostalo su atijeve kartice original u retail pakiranjima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() U biti najbitnije je da nama koji nemamo para sve to donese niže cijene grafulja. Boli me ufce kak se ko zove u biti , bitno mi je da dobijem što bolju karticu za što je moguće manje para. Ali da sam trenutno fanATIc to je sigurno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Caught Somewhere In Time
|
Re: Ma toga se i bojim (pinsla)
Citiraj:
![]() Ja ti svakako preporučujem 9500 pro, kartica je mrak za te pare a te priče o problemima u drajverima su glupost. Katalist 3.1 su jako dobri drajveri kao i novi 3.2 a u verziji 3.3 će još više dignut performanse 9500/9700 seriji tak da nemaš frke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
I'm DEAD sexy!!!
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja ti imam 9500Pro iz Autronica i kartica je super. Ubodi si ju. K.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|