|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Conroe vs. FX-62@Tomshardware
Conroe je jako brz proc ali izgleda da je TH komp s FX-om ipak malo brzi od onoga kojeg su slagali intelovci na Anandtechu ![]() http://www.tomshardware.com/2006/06/...nroe_vs_fx-62/
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ma still for me Intel Rulzz ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Again, we must emphasize that our testing situation was not optimal, because the Intel system had been preconfigured and didn't represent the final version. Even so, we were able to determine that not even AMD's top-of-the-line Athlon FX-62 CPU running at 3.0 GHz could clearly best the pre-release model of the Core 2 Duo (2.66 GHz Conroe) processor we tested. This comparison didn't even use the top-of-the-line Conroe processor, which Intel plans to introduce soon. Bez obzira na ovo, Conroe se držao i te kako dobro ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
testiranje je bezvezno napravljeno jer intel nije niti klokan niti nis...dok je kod amda nafrljen ram i cpu...no dobro kaj cu im ja... hamm ovo kaj velis...stoji svakako=) al nas dragi ivan ima posla sa faznim ehheeh nikak da prestane s time=) @jerry sljedeci put obrati pozornost na te cake koje sam naveo gore...conroe zari i plai pred sobom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
nebrinem se...kad budem odlučivo koja od ta dva proca uzeti, masni će i zaboravit da ih je testiro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Nikad nije bilo 50%, cak je i onaj site koji je prvi objavio rezultate ispravio se. a ne treba ni zanemarit da je takt conroe-a u testu skoro 400 MHZ manji od AMD-a. Iako to jos nista ne znaci, kad dodju moze kostat ko 2 amd-a onda je ta razlika u performansama zanemariva, ili ih mogu sakatit skidat cache ko zna sta. Malo bi mi bilo cudno za intel da ima dosta bolji proizvod a da ne odere cijenom. Pentium 4 je bio losiji i skuplji a opet su ga dosta prodavali. Jedino me sad cudi onaj njihov dvojezgreni D805, izgleda trenutno ko naj best buy. Iako su i tu sakatili radi cijene, izgleda da su se ipak zeznuli , pa dali pre dobar proc za premalu cijenu ![]() Citiraj:
__________________ |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
test je ok...razlika od 10-20% je sasvim realna...prvi testovi od oko 30-tak % razlike u korist intela su ispravljeni... ne zelim si niti zamisliti kakva bi bila razlika da je conroe na recimo 4ghz (moze i fx biti na 4ghz - ako uopce moze ![]() inace, 805-ica ide još dole, na cca 80$, a presleri ce biti od 130$ pa nadalje...to znači da ce 920 presler doci oko 1000kn + pdv...: goood : najjači conroe (2.66ghz) bi trebao koštati oko 500$, što je sada 50% jeftinije od fx62...zamisli šta sve možes kupiti za razliku u cijeni...i još dobiš bolji cpu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
još jedan test...FX62 versus Conroe .... http://www.anandtech.com/cpuchipsets...oc.aspx?i=2771 bome lijepo...
![]() |
#17 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Njihov najgenijalniji zaključak je kako je nVidia 6600GT u Antec P180 kućištu podosta brža od ATI 9800pro. Kućište je jako dobro. U istom se članku navodi kao je AMD 4200+ nasljednik, nova verzija i kopija Northwooda 3000. Postoji i članak o ASUS dvoprocesorskoj ploči. Zaključak poprilici glasi kako je SMP sa AMD-om loš i neisplativ jer nema dovoljan broj aplikacija koje ga podržavaju a Intelov je odličan izbor. Za one koji još nisu pročitali ćlanak preporučam da to i dalje ne čine jer je sigurno fake. Nisu jednom bezočno falsificirali podatke. Ne govorim samo o iskrivljavanju uvjeta testiranja.
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
ispravnije je smp je efikasniji na intel platformi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Još jedan od njihovih "genijalnih" zakljucaka je da je (mislim 6600GT) u nekom testu bila sporija overclockana nego na stock clockovima. : hitthewa
![]() |
#22 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Nesluzbeno
http://www.cdrinfo.com/Sections/News...x?NewsId=17328 Nesluzbena najava velikih pojeftinjenja proceva, osobito AMD-ova
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|