|
![]() |
#1 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Plextor PX-708A - instalacijski problem
Pozdrav ! Jucer sam htio preseliti PX708A przilicu iz prvog kompjutera u drugi i przilica nece da proradi na drugom kompu, odnosno windowsi se "blokiraju" odmah pri ulasku iz boot-a na desktop (przilica se pocne prepoznavat, pointer je na "busy", ne moze se nista raditi, i tako unedogled). Ici cu redom: - U prvom kompu (DFI LP NF4 SLI ploca) radio je bez ikakvih problema uparen sa PX116 DVD-om. - Prije 10-tak dana sam prebacio DVD-ROM u drugi komp (DFI Infinity NF4 Ultra ploca) i sve je radilo kako treba na oba kompa. Tada sam na drugom kompu nanovo instalirao windowse. - Jucer mi je stigao PX-760A i PX130A za prvi komp i njih sam ubacio u isti a izvadio 708 da ga ubacim u drugi komp. - Posto u drugom kompu na prvom kanalu imam disk stavio sam na drugi kanal 116 i 708 (jedan kao master, drugi kao slave, probao sam i obrnuto). Cim se windowsi loadaju javlja se problem koji sam opisao gore. - Probao sam staviti sam 708 kao master a nakon toga i kao slave, odnosno potpuno iskljuciti 116 i isti problem se javlja. - Probao sam iskljuciti disk sa prvog kanala i tu staviti 708 kao master i isti problem. - Na kraju sam mislio da je 708 vrisnuo i probao sam ga skopcati na prvi komp, ali gle cuda, tamo radi bez ikakvih problema. - Probao sam mijenjati i kablova ali bez uspjeha. Jedina varijabla za koju nisam siguran jesu sami windowsi. Na ovom drugom kompu sam instalirao WinXP SP2 Gold Reloaded Edition koja je u biti ista kao i standardni SP2 koje sam dosad instaliravao, samo su ugaseni nepotrebni procesi. Ima li tko kakvih prijedloga ? Hvala unaprijed ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
probaj stavit jednog na master, jednog na CS (cable selection). možda bude neš...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Probao, nista. : hitthewa Nakon cirka 5 sekundi nakon sto se windowsi dignu proces "services.exe" mi ode na 99% i ne mogu nista raditi. Nemam pojma sta jos da probam... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Problem je mozda u tome da ta moddana verzija windowsa nema prave drajvere za przilicu ili su koruptirani, pa najbolje da probas stavit gore originalne windowse da vidis hoce li onda radit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|