|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
...misteriozan problem...?
Prije cca 1-2mj sam često dobivao beepove iz kompa (samo nakratko beepne, neznam od kuda izlazi, negdje sa matične!) raspitivao se na andandtechovim forumima, preflashao pola neta u svoj EEPROM chip, da bi skužio da je beep uvijek kada slušam istu (!!!) pjesmu!!: stoopid : stoopid : lol2 : D:\My Documents\MY MUSIC\Pantera - Reinventing The Steel\Well grind that axe for long time.mp3 <--- svaki put, ali baš svaki put kad ju slušam beepne, nikad nisam mislio da bi to mogli bit iz ovako glupog razloga,a nebiste ni vi: evil : stvar je u tome što sam tada očito puno slušao taj album ![]() mislim ono, beep ko u nekom horror filmu, ja već mislio meni neka komponenta odlazi ili nešto ![]() pouka iz cijele priče; ne slušajte panteru, može vam nauditi hardveru ![]() *** Komp se predozirao Pantere? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
hahahah nebi reko da to ima veze...cek...idem ja slusati tu stvar..mozda i meni bipne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesam li ti ja reko da počneš slušat narodnjake... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
cajkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee "jaka stvar varala pa staaaaaaaa varaće i dalje dok joj prastam jaaaaaaaa.." nego Snišperwolf da digni pjesmu al bas tu svoj usa kompa na neki server pa da skinemo m ida vidimo jel nama bipće il je to do tebe |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
AKA Vitez
Datum registracije: Jan 2006
|
Jel ima koji thread za takve fascinantne probleme? Ako nema trebalo bi otvoriti "Vjerovali ili ne?" pod Ostalo...imam i ja par fasinantnih bisera koji nemaju logike...
![]() |
#7 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Nešto mi nije jasno. Naime, Pantheru možeš slušat samo glasno. Inače nema smisla. A ako je slušaš glasno, kako uspiješ čut taj beep iz zvučnika u kompu??? Nevjerojatno. Meni se to ne bi moglo desit.
![]() |
#9 |
Premium
|
Mislim da nemogu uploadati cijelu pjesmu jer to spada pod pravila foruma, ali sam snimio kratki .avi (25sec,1mb, quality je los jer imam logitech shrot kameru za 100kn) gdje se točno čuje gdje bipne, i kad vratim nazad za par sekudni opet isto ![]() http://rapidshare.de/files/17401940/beep.avi.html @Rivi - nebih ni ja inače čuo, ali ovo je baš jedan beep visoke frekvencije kojeg i susjedi čuju (na snimci se ne čuje tako dobro iz gore navedenih razloga) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ma mozes ju dic na speedyshare.com ak ti se bas da. a mislim ak oces izbjec taj beep a ocito znas tocnu sekundu kad se on javlja , mozes sa mp3cutterom izrezat tu sekundu . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Možda je stvar u pjesmi, možda je loše ripana: wtf : : wtf : i tako ja otvorim pjesmu u audacity, i lociram taj beep, ali ovaj put ga na čujem preko buzzera u kućištu nego preko zvučnika gdje je mnogo tiši.: stoopid mislim si možda je winamp poblesavio, otvorim pjesmu preko wmp-a i opet isto. : stoopid |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
To je tako kad se baviš nelegalnim aktivnostima... AKo niste znali, upravo taj zvuk ispušta kopirani audio CD/ripani u mp3 zaštićen Starforce zaštitom. Ovo nije to, jer bi onda sve pjesme tako bipale, bez muzike, ali je vjerojatno nešto u tom smislu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
AHAHAHHAHAAHHAHA LOL LOL LOOL LOL LOL LOL LOL ne mogu doci do zraka od smijeha hahhahahahhaha prestrašno: giljotin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
![]() ![]() @mat - mislio sam kako ja stisavam opcenito pjesmu tako se i bip sa buzzera stisava, btw u vezi kucista tu baci oko svaki dan-dva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Mat mislim da smo se mi više pokidali na tvoju temu vezanu za tvoj komp,to nisam mogao vjerovati kad sam čitao.Čemu raspravljanje o jednoj pjesmi nabavi je negdje il ponovo ripaj and of story
![]() |
#23 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
suzdrzhi se od takvih izjava.
|
|
Oglas
|
|
![]() |