|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Canyon 9800PRO
evo dobio sam priliku kupiti ovu graficku, ali ovog proizvodaca poznam samo po mp3 playerima, ali nikada nisam znao da proizvode i graficke Graficka ima 128mb/256bit sabirnicu evo link Inace dobio bi ju za 700kn, ali mi se cini to malo pretjerano. Sto mislite ??
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Znan samo da rade šrot coolere za hard,a za grafe nemam pojma...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
A slušaj,ja imam Sapphirea...zvuči mnogo bolje,a u biti i ne mora biti tako..danas su ti takve grafe ionako sve na generic pcbu od 9800/pro i kako god se zvao proizvođač,ne vjerujem z neku brutalnu razliku u performansama.. Staviš ionako cataliste 6.3 ili koje već,i prepoznaje ti sve bez beda...: cheers2 700kn je malo 2much da,ali jedno 100kn 2much...ja sam od deadeyea dobio karticu za 500kn tako da ti ne mogu pomoći...: DualWiel |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..to je ista kartcia kao i saphire,samo pod drugim imenom,ako je to slika te kartice...
![]() |
#6 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
izbjegni Canyon znali su prodavati 9800se brandanu kao 9800pro ima puno drugih boljih 9800pro kartica |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Opet,može i ne mora biti...doduše čuo sam da je Manli znao pod Geforce2gts čak i mxice moddane uvaljivati..u svakom slučaju i ja bi izbjegao Kenjon : flyingey ..još za 700kn,uff..way 2 much.. Pogledaj da li netko prodaje safirku,upikni je..i nipošto je ne flashaj,šta god ti pričali...xt spike i to..da se r360 da....da se flashat,pa traje mjesec dana u vrh glave...: roller : .. Moja preporuka je stock safir 9800pro.još ga nađi za đabe 500kn..i mrak si prošao...pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
E hebote Manli dela 7900GTX http://www.manli.com/index.asp?file=product2.asp&id=217 ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|