|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Overklokovani Sapphire x1600 pro
Malo sam se igrao sa Riva Tunerom v 2.0 15.8 i svoj Sapphire x1600 pro PCI-e sam sa default vrednosti 500/800 digao na 600/900 Nisam koristi Ati Tool , verovatno bi on nashao neke greske sa ovim vrednostima. Takodje nisam probao ni jednu igru, koristim 6.2 catalyst ! Dal je jos neko pokusavao da klokuje ovu karticu, posto znam da nije bash preterano raspolozena za klokovanje, ja nisam ni pokusavao da je teram vishe ! Pozdrav !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Mislim da Gpu ide opusteno na ovoj kartici na 600 Mhz jedino mislim da memorija nemoze preko 850 u igrama ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pasivno...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
sad ne prelazi preko 68C |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
pasivce dobijes sa zalmanom, samo je problem kaj one cipove s gornje strane zalman ne hladi, pa bi bilo pozelni imat neki bocni vent koji ti puse tocno po gornjim cipovima, ali ne i po donjim (zbog suportnog strujanja zraka iz zalmana i venta)...i da, zalman je meni skinuo 15-ak stupnjeva u odnosu na stock cooler (sapphire) na cpu i 10-ak na memoriji....u full loadu ne prelazi 48st ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|