|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() Proc mi radi na 1,45V x 104% Smart guardian mi je pokazivao 1,45V dok je u BIOS-u bilo 1,48V Problem je u tome odkada sam vadio ploču jer sam stavljao još dva hard diska u kućište i skidao chipset cooler radi primjene AS5. E sad,sve sam vratio i iste su postavke u BIOS-u ali sada Smart guardian pokazuje 1,43V a u BIOS-u 1,46V U čemu je stvar,OC je ostao 100% stabilan ali zašto se smanjio napon...? Pogledajte napon od prije: ![]() i sada: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Pa sam si dao odgovor. Ako si stavio još dva diska normalno je da su ti naponi manji zbog većeg opterećenja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ok,sam sam si kriv kad pišem nepotpuno,imam 2 instalacije Win xp,jedna na Maxtoru druga na RAID 0... Na RAID 0 su igre,video editing i slične zajebancije... I KADA ISKLJUČIM U BIOSU BILO KOJU KOMBINACIJU,Maxtor ili Raid 0 stvar je ista,imao sam nekih problema sa Sonic Tower-om pa sam FIZIČKI maknuo 2 Samsunga iz kućišta radi probe,i tada je situacija ostala ista,sa novim naponom, ZNAČI mogu isključiti ta 2 diska iz kombinacije! Zadnje izmijenjeno od: ivan OS. 07.02.2006. u 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Jesi posteko i Molex i floopy power kabel u plocu?
![]() |
![]() |
#7 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Premium