|
![]() |
#1 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() skidam one modane biose za maticnu i za svaki su dvije verzije. normalna i ons s CPC OFF. sta to znaci? cemu sluzi? hitno! edit:. guuglao sam po netu i naso da nf2 chipset ima problema s dvostranim modulima i visokim fsb-om a ja imam keks od 512 dvostranog kingmaxa i testovi mi stalno izbacuju greske, izbacuje me iz svih zivih igara, uglavno jaaaaako nestabilno. sad jedino rjesenje mi je valjda promijenit bios. sad neznam koji vise da stavim... stavio sam bio neki 2t pa mi je super pi za 1m na 2.5ghz bio skoro minutu!!!! sto je preeeeeevise
none Zadnje izmijenjeno od: FERRYS. 04.02.2006. u 11:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
ako se ne varam comand per clock..sad da me hebes neznam koje omogucuje vece clockove,sa off ili on... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Preporucujem ti nabavu 2x512 ili 2x256 rama zbog dual channela.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Daj mi mail, da ti posaljem jedan Mantarays bios, isproban, dobro radi i stabilan je.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
nekima je mantarays zakon,nekima taipan...pa sad bilo koji od ta 2 uzmes,vjerovatno neces pogrijesiti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Sa uključenim CPC ti je brži, meni je max fsb s tim biosom 255MHz što je otprilike isto koliko ide i ona najbrža Dfi-jeva. Onaj s isključenim CPC nisam pokušavao stavit, ali kad se na DFI ploči ta opcija isljuču fsb ti ide negdje do 260 il 265 i performanse su ti skoro iste. Tak da ti je najbolje stavit onaj sa uključenim CPC. Na 200 ti mora radit bez beda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
AutoCad & Allplan expert
|
stavio sam neki merlinov bios s 2T (cpc off) 12x210 napon varira izmedju 1,715 i 1,744, (u biosu 1,8) temp 37-38c i vrti prime koju minutu mnje od 2h bez gresaka. jos cu ga ostavit neko vrijeme nek vrti pa se javim. inace sveskupa isprobal sam 4-5 oc biosa za ovu plocu i svaki mi je radil probleme s nekom memorijom. ovom izgleda odgovara ovaj sugavi kingmax znaci dc na nf2 ipak nesto, u superpi-u su nest bolji rezultati, isto tako i u marku o1...
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
MantaRaysXT d26 je optimiziran za hynix D43 cipove...I sa 2T radi cuda tipa od tajminga na vecem FSB-u! I sam Tictac je to reka! Ali radje ajde na 1T manji max FSB cca 15Mhz ali zato performanse jednake vecemu sa 2T! Postoji cila gomila biosa za NF7 i tribas nac sbi najboljega! Ja drzin MantaRaysXT d26 1T sa implementiranim SATA 42.50... sa Tratsovim biosima san moga bolje OCat za manje napona na CPu ali su zato igre glavni benchmark i ispalo je da bolje vuce sa manton na nizen OC nego sa Tratsovim Vise nabrijanim OC! A oba stabilna na Prime i memtest! Jednostavno osijetis ogromnu razliku. Triba probavat i testirat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
AutoCad & Allplan expert
|
istina da trba testirat, al ja zato nemam vremena. imal sam d26 s 2x256 kingmaxa hc500 s d5 chipovima i radio mi je pi*darije 3i pol sata prime stabilo na navedenim postavkama, nemam vremena duze cekat...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|