|
![]() |
#1 |
Pun entuzijazma
Datum registracije: Jan 2005
|
Komp se smrzava, potom ne boota.
Evo, zadnjih par tjedana mi se komp par puta "smrznuo" (nikakav BSOD se nije javio) te sam ga mora rebootat hardveski. Tada mi se vise nije htio bootat (nakon POST-a kursor bi treperio u nedogled), a nisam niti mogo uci u BIOS ("entering setup" javi i nista). Kada bih ugasio komp i upalio ga, digao bi se normalno. Voltaze, temperature normalne... Ima tko kakvu ideju sto bi to moglo biti?
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. Napravi clear CMOS. 2. Promjeni memoriju. 3. Promjeni proc. 4. Vidi jel ima kakav novi BIOS.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Pun entuzijazma
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Mislio ako je netko imao slicne simptome da kaze sto mu nije valjalo jer ovako se mogu zezati godinama dok ne skuzim sto ne valja..
![]() |
![]() |
#4 |
pur3 pwnage
Datum registracije: Nov 2005
|
mozda je bio pad napona na mrezi pa se bios prvi puta nije uspio resetirati kako treba. ako se to jednom dogodilo i vise ne pravi probleme onda najbolje zaboraviti jer moze biti xxxx stvari. ako se ponavlja onda testiraj jednu po jednu komponentu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|