|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() Ovako, Isao sam reinstalirat Win XP, da bi mogao sve lijepo formatirat prije toga sam spojio jedan stariji hard disk od 4GB i na njega si spremio mp3, vazne fileove... i onda sam pokrenuo komp sa Win XP cd-a i formatirao glavni disk u onome setupu i instalirao Windowse. Ali pri prvom pokretanju se sve pocelo sporo ocitavat i na kraju se smrzlo, nakon restiranja nisam ni doso u windowse. Onda sam probao iskljucit onaj stari hard i onda je sve lijepo radilo. Sada svaki put kad spojim stari hard windowsi se nece pokrenut a u Biosu se hard ponekad zove umjesto Samsung, S#%j/3'f!! ili nes slicno... :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: HeLp
Citiraj:
Ili, čekaj. Taj stari disk, radili je sve normalno dok nisi reinstalirao win? Probaj ponovo... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
taj stari (Samsung) je je u Fat32, a novi (Maxtor) je u NTFS, maticna je Matsonic M8137C KT266... da, sve je radilo normalno s njim dok sam kopirao fileove na njega i onda odjednom nece ![]() probao sam ponovo...isto... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Ja sam nekoc imao disk sa 3 particije jedna je bila NTFS a druge FAT i normalno sam pristupao podacima a sada mozes li pristupiti podacima FAT diska sa NTFS diska nisam siguran samo zato jer sam ja imao 3 particije mjesane inace bi rekao ne
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
#erase startup-config
|
Citiraj:
probaj odnesti kod nekog drugog i spasi si podatke s njega... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Probaj promjenit kable s kojim si spojio taj hard. Možda kabel nije ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Ja bi probo napravit slijedece (prije neg nosim kod frenda)... Booto bi windoze bez Samsunga, slozio FAT particiju na Maxtoru (sa partition magicom ili tak necim), ukopco Samsunga i booto u dos (sa floppy-ja). I ondak fino copy *.* sa Samsunga na Maxtorovu FAT particiju. Neznam dal ti to moze pomoc, ali bar nekaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
vrijedi probat samo sta nemam boot disketu, a imam XP pa nemogu bez nje instalirat Win98, jel postoji neki program da ju napravi? daj malo opsirnije, kak ide ta naredba za copy |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |||||||||
Senior Member
|
Citiraj:
Problem može biti čisto fizičke prirode, to se zna događati, doduše obično kod ladica, ali možda ti neki kontakt nije dobro sjeo(one znaju raditi, pa odjednom smrznu komp, koji proradi, tek kad se ista isključi!) Ladicu nemaš? preroštiljaj konekcije, možda je to ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Evo da ti napisem ovo s DOSom... U XPima mos napravit DOS boot disketu, stavi floppy u drajv, odi na format, i dole imas opciju 'Create boot MS-DOS disk'. Spoji si Samsunga i bootaj s floppija. Posto ti je Maxtor Primary Master, vjerojatno ce FAT particija na njemu bit C:, a Samsung ce bit D: U DOS-u drajvove mjenjas tak da upises slovo drajva i dvotocku C: (enter) D: (enter) itd... sa naredbom DIR(enter) dobijes popis direktorija (tak da mos vidjet kaj ti je di) Sad recimo da je Maxtor C: a Samsung D:, ondk fino upisi copy d:*.* c: (enter) I to bi trebalo bit to... Ak nekaj nije jasno, vichi! P.S. Jucer sam poljubicastio, jebeni GeForce mi je priredio Pink SOD 3 puta dok sam pokusavo odgovorit na tvoje pitanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
evo ja napokon popravio sve... sbp, kopiranje radi al bio je problem kada su mi svi fajlovi bili skracenog imena ono sa tildom ~ a imam dosta mp3-a... pa sam ja iso instalirat win 98 na novu particiju da probam i Samsung je normalno radio ![]() e da i ono create ms-dos startup disk ne radi... ja sam za to skinuo program sa www.bootdisk.com |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|