|
![]() |
#1 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() Imam jedan problem oko kojega već ne znam što misliti pa bi htio moguće ideje što bi mogao biti uzrok kvara. Kvar se manifestira samo kod nekih zahtjevnijih igara u vidu hard rebota (komp se reboota ko da se fizički okine power switch, bez BSOD-a ili ičega indikativnoga), u Event vieweru ne izgleda da je uzrokovano nečim softverskim. ![]() Ista stvar mi se događala pred mjesec dana kada sam napravio clean install desetke i stvar je radila normalno do danas, kad se mi komp reboota unutar pad minuta od igranja novog Hitmana. Ništa nije OC-ano, a odradio sam stress test proca i grafe u Furmarku koji je radio bez beda duže vrijeme. Napravio sam i memtest preko noći koji je normalno odvrtio. Pada mi još na pamet eventualno da je stvar u napajanju, to je jedino što nisam mogao istestirati da li je kako spada. Konfiguracija u pitanju je u potpisu (desktop), dajte neke pametne ideje ako ste imali slična iskustva, ne može se ovako živjeti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Maknuo zadnje nVidia drivere sa DDU-om i vratio se na 362.00, sad sve radi normalno i ako se duže igra, nešto su smrdali drivere. Eto, nije se pametno uvijek zaletavati s upgradeom driveri ako sve radi kako spada, bude škola za kasnije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|