|
![]() |
#1 |
Guest
|
Koja Android aplikacija za IP kameru
Bok, imam IP sigurnosnu kameru koja normalno radi. Unutar moje kućne mreže radi, nakon toga podesio sam i DDNS pa se mogu s bilo kojeg računala, laptopa i sl. spojiti izvan moje kućne mreže i to isto radi normalno. mogu se i s mobitela spojiti direktno putem pretraživača ali je malo slika nepravilnog oblika jer sam softver od kamere nije optimiziran.... pa sada iz tog razloga tražim Android aplikaciju poput ove: https://play.google.com/store/apps/d...ns.ipcamviewer u koju mogu ukucati DDNS adresu i port i ostale podatke da nakon toga mogu koristiti s tim da slika bude normalnog oblika, gore navedena ne radi. javlja da se ne može spojiti... probao sam još nekoliko ali sve javljaju isto... ne kužim zašto ? jel netko od vas koristit to ? jedino koja meni radi je ova: https://play.google.com/store/apps/d...wificam.client ali ta je samo za wifi.... hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ako ti je camera onvif kompatibilna (a velika većina njih je) probaj onvifer aplikaciju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Bilo bi lakse da si napisao o kojoj je kameri rijec.Probaj ponovo ip cam viewer jer on podrzava dosta kamera, a ti ocito nisi nesto najbolje podesio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
koja je službena njihova aplikacija za Android ? inače trenutno ne znam ime kamere, neka kineska ![]() moram pronaći kutiju da vidim o kojem modelu je riječ ![]() hvala EDIT: ova je kamera: http://www.aliexpress.com/snapshot/6...f4c5a68a42f183 Zadnje izmijenjeno od: chief_wolfinjo. 06.01.2016. u 13:01. |
||
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
Citiraj:
znači meni treba aplikacija kada sam vani da se mogu putem 3G/4G mreže spojiti na kamericu |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Onda ti nesto nije dobro podesno jer meni radi i na 3G.Ako se spojis sada preko browsera onda radi preko 3G/4G?Znaci bas sada se spoji sa browserom i reci da li radi preko mobine mreze?Ako ne radi probaj kameru iskljuciti i ukljuciti u struju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
to nisam znao, bum probao ali preko 3G/4G mreže direktno idem preko browsera onda radi. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
ako je riječ o ovo aplikaciji: https://play.google.com/store/apps/d...m.client&hl=hr onda ne radi, samo mi radi kada sam spojen na wifi... gdje si ti upisao postavke za 3g/4g povezivanje ? hvala |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
Ne trebas uspisivati nikakve postavke za 3g/4g postavke.Samo skeniras i upises user name i pass koji inace koristis za logiranje na kameru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
uspio sam srediti da mi radi s ip cam viewer.sada fino radi ali nastao mi je novi problem.... doma imam internet putem vip-a odnosno homeboexa b683 i sada kada ukucam na kompu ddns adresu ![]() javlja Unable to connect onda sam komp spojio na net od mobitela (tele2) i odmah je proradilo.... dal ja u routeru trebam što dodatno upisati za ddns ? jer kada sam normalno spojen na vip, i upišem samo ddns adresu otvori mi normalno stranicu od homeboxa... a kada dodam port onda javlja Unable to connect.... na mobitelu sve radi normalno (tele2) i kada sam komp spojio na mrežu mobitela isto je sve radilo... hvala |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
tu ti pomaže samo 2 postavke za kameru kad si doma i kad nisi nekadašnji simens 555 je imao tu opciju.. da je radio na DNS i untar i van svoje mreže neznam kak se to sad stručno zove.. Ali sad svi noviji modemi to nemajo.. tako da.. samo to što sam naveo a što se tiče p2p konekcije to radi samo sa nativnom aplikacijom, od koje je proizvođač i iste kamere Jer kamera zove dimo svoj server, kao i tvoja orginal aplikacija i onda ti gledaš A nemaju svi pristup tom serveru Ista stvar je i sa mojim foscamom, dahul isto tako.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
problem je u routeru - huawei b683..... jer evo i na poslu radi normalno sve. problem je u tome kaj homebox za ddns ima samo tri različita ddns providera za odabrati, znači nemogu upisati bilo koji, isto tako kamera isto ima tri moguća s tim dva različita osim prvog kojeg i kamera i homebox imaju, a to je dyndns.org koji nije free.... bezveze mi je sad plaćati to 40$.... a trebam samo jednu adresu... kad bi barem neko imao account od prije na dyndns.org da mi ga ustupi ili da jednu adresu ![]() jedino kaj mi pada na pamet pronaći ne brendiran firmware za homebox... možda ima razlike. |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2014
|
ako se potrudis preko googlea nađeš valjani dyndns acc za doslovno 2 minute |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2014
|
mislio sam na neciji acc koji ima jos slobodnih ddns mjesta, ne na novi vip acc |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
hvala svima na pomoći. uspio sam rješiti s no-ip.org iako u postavkama kamere ne piše da podržava taj ddns, ja sam upisao podatke i sve fino radi. pristup kameri radi. jedino me čudi da ne mogu pristupiti router, kada upišem ddns adresu bez porta. a u routeru sam isto upisao podatke za ddns i on po defualtu podržava no-ip. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|