|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Boja na printeru
Ovako: kupio sam crnu boju za printer i nije orginal. Pa mi tako neće dobro printat. Prvo mi je printalo jako mutno i netočno, sada ništa. Pitao sam nekoga o tome, i reko mi je da trebam nešto napravit da mi prizna neorginal boju, a ja neznam kako. Inače imam HP Deskjet 610C. Probao sam i čistit boju i išao sam ono align, ali ne pomaže. Uglavnom moje pitanje je: Kako da mi prizna neorginalnu boju na printeru?
.::PCE::.Vlatko (nekad bio, šmrc) Zadnje izmijenjeno od: XxX. 18.10.2005. u 19:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
koliko se kužim u printere to je dost teško jer se radi o HPu. Kod njih je fora da se sa novom tintom mjenja glava printera, tako da ak netko misli uzimat boju neorginal onda uzima epson printere. e da i ugrađuju se čipovi u hp koji "provjeravaju" dal je riječ o orginal tinti (za ovo nisam ziher al znam da sam pročitao na par mjesta). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Uostalom, Epson je poznat po svom lopovluku sto se boje tice. A zasto onaj HP gore nece da printa, to nebih bas znao...Jel pokazuje da ima boje :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Gabre jesi ti imao ovih problema sa printerom i tim programatorom? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
da ne dodje do zabune, za hp 610c i ostale do serije 8xx nema nikakvih novotarija poput ovih sto ste naveli gore. 610c guta sve sto se u njega stavi. originali, neoriginali, vlastorucna punjenja. samo sto ako se puni nanovo catridge, ne smije predugo stajati. ja sam ga imao 1999. godine, i bio je dosta brz za to vrijeme, prilicno detaljan ispis, dobroga kontrasta medju bojama, a jedina zamjerka mu je bila sto je bio vrlo bucan. sve sto mogu reci na ovo, da ne valja boja koju si uzeo. i meni se dogadjalo da jednostavno ne funkcionira, sto su "punitelji" uglavnom okarakterizirali kao "predugo vam je stajao prazan" ili kao " izgleda da je otisla elektronika". ![]() ako si dobio kakvu garanciju, makar sumnjam, rijetki su je davali, probaj vratiti pa sa drugom probaj. uglavnom, neoriginal nema veze, samo da su iste oznake na catridgeu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|