|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
dvd rom ne radi autorun
Kad ubacim cd ili dvd u dvd romm(imam ih dva u oba je isti slucaj) ne pokrene se autorun nego se otvori prozorcic u kojem su folderi koji su na cd ali autorun se ne moze pokrenuti. imam par igara pa ih ne mogu instalirati sada help |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
pogledaj da li ti je u properties uredjaja oznacen auto-insert notification. uvijek autorun mozes pokrenuti tako da nakon sto ubacis dvd/cd u uredjaj, desnom tipkom na uredjaj u "my computer" pozovesh autorun.
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 18.10.2005. u 13:57. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
|
otvori ti se meni gdje imas open, explore, autoplay i ostalo...dvostruki klik na cd uredjaj ili autoplay bi trebao pokrenuti cd/dvd. koji su win u pitanju? meni se nestajanje autoplaya znalo dogadjati u win 2000, ali bi se to rjesavalo prckanjem po registryu.
![]() |
#5 |
Moderator
|
odi na start menu > run > regedit pronadji: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer na desno ti se otvara nodrivetypeautorun, pa mi ispisi sto ti kaze pod "value data".
![]() |
#9 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Probaj s programom TweakUI (www.google.com). Ideš na My Computer, pa na Autoplay. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
uzeo si mi posljednju sansu iz rukava. ![]() ![]() sorry g-man, mislim da sam ispucao sve sto bi inace poduzeo po tom pitanju, probaj jos sa tweakerom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@atha Iskreno se ispričavam. ![]() |
![]() |