|
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Preko neta ne znam, mislim da ne može (jedino preko maila), al ako imaš dial-up modem, možeš uzet program koji si dobio s njim, najčešće FaxTalk Communicator SE, pa preko njega poslat. Ima dosta opcija za konfigurirat, npr. nakon kolko zvonjenja da ti primi faks, može bit sekretarica, direktno slanje faksa na printer ili na HDD,...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
bilo je i nekoliko servisa kojima si moga preko neta slat ali mi se cini da su funkcionirali samo u sjedinjenim drzavama. ne sican se jesu li bili besplatni kao sto ti je domy reka pogledaj jesi li dobija kakav faks program na cd-u od modema. ako nisi predlazem ti BitWare. dosta je star ali mene fenomenalno sluzi ako imas isdn moras s stranica proizvodjaca terminal adaptera ("isdn modema") skinit nekakav emulator ili nesto slicno nedavno je o tome bilo govora pa probaj potrazit po forumu ako ti to treba
![]() |
![]() |
#4 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|