|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Omega 5.9
Citiraj:
ovo je bilo brzo.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Omega 5.9
Citiraj:
![]() ![]() ![]() "Kuga hara WoWom!? Ova bizarna vijest spada pod vjerovali ili ne. Nakon što je Blizzard dodao novu istancu pod nazivom Zul'Gurub, kuga se počela širiti serverima i igrači padaju kao pokošeni, dok oni ispod lvl50 uglavno umru u roku od par sekundi. O čemu se radi? Čini se da bog krvi u istanci, pod imenom Hakkar ima spell pod nazivom Corrputed Blood koji radi oko 250-300 damagea i pogađa sve igrače koji se nalaze u blizini. Problem je nastao što zbog buga neki igrači postanu “nositelji” ove bolesti koja se onda širi kroz gradove i mjesta izvan same istance. Pogođeni su svi pa i NPC likovi a neki serveri su gotovo u potpunosti zaraženi i čim se igrač približi nekom većem gradu biva pogođen crnom smrću. Ovakva pojava je do sada nezabilježena u MMORPG svijetovima pa će biti zanimljivo promatrati kako će ovo Blizzard suzbiti. Pokušano je sa karantetnom međutim igrači konstantno bježe i šire bolest dalje. Blizzard se još nije službeno oglasio. Najteže će ipak biti pogođeni kroneri koji bi bez dnevne doze normalnog, nezagađenog WoW-a uskoro mogli zapast u tešku apstinencijsku krizu ![]() Svako zlo za neko dobro:clap: Morao si je Angel nečim ublažiti apstinencijsku krizu pa se primio drivera ![]() Nećemo se žaliti ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
Pomogao nam je Blizzard ovaj put ![]() Skidam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Za CCC moraš imati instaliran net.framework. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
|
Obratite pažnju: BTW, for next release, be ready to have .NET Framework 1.1 SP1 installed since I will be dropping support for the standard ATI CP and will be releasing an Omega version of CCC along with the drivers (on that note, if you are a profesional WindowBlinds skinner and want to be part of the Omega team, please contact me ASAP). http://www.omegadrivers.net/ ATI je najavio da će CP biti ukinut na kraju 2005. Nabijem ih ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
CCC se u zadnjih nekoliko verzija drivera jaaako poboljšao tako da nema razloga za paniku... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderators
|
CCC ne stavljam dok postoji i najmanja šansa da mi sve dela kak treba bez njega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Super Moderators
|
Catalyst Control Center. Služi za to da moraš skidati i instalirati net.framework, bugovit je , ždere resurse i usporava komp ![]() Navodno je dosta toga poboljšano od prve verzije-ali me ne svrbi baš da bi ga skidao i isprobavao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
svaka .net aplikacija guta resurse.. sve da i nista ne radi, samo ispise hello world, cap ode 10 megi... : hitthewa ma bitno je samo da se to sranje ne pokrece prilikom dizanja i windowsa i sve pet... jos mi nikako nije jasno od kud su dosli na ideju da jednostavnu aplikaciju kao sto bi trebao biti ccc, napisu u .netu... nekome zasvrbilo kad je vidio visual studio pa iso progurat na board.. i proslo.. ![]() al ima jedna dobra stvar u svemu tome.. puno je lakse radit reverse engineering jer se iz .net koda moze dobiti cisti c# ili vb kod i fino se moze vidjet sto app radi... sweeet ![]()
![]() |
#19 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
koliko ja znam driveri tehnicki ne mogu biti pisani u .netu.. ![]() sto se toga tice driveri ne mogu biti pisani ni u nekim popularnijim dev alatima (delphi npr.)...
![]() |
#20 |
Super Moderators
|
Pa treba znati pisati u c-u, papcima je puno lakše raditi sa net.-om, osim toga već par godina ATI pokušava malo jače ući u deal sa MS-om... Striktno podržavanje svega kaj ima veze sa DX-om, novi X-box, net.framework, itd. Ja sam koristio samo drivere i ATT koji ima 800kb i sve je radilo fino, ne treba mi kvragu net. i CCC od 15 megi da mi usporavaju cijeli komp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
driveri nemaju veze s .net-om... CCC=.net |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |