|
![]() |
#1 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
(riješeno) Rušenje kompa
Nova ploča ASRock G41M-VS3 R2.0 i novi rami Transcend 2GB DDR3 1333mhz pošto je stara prdnula a rami mi ne pašu (DDR2). Rušenje se događa kada pokrenem bilo koju igricu u full screenu, samo se zgasi monitor i ako ima ikakav zvuk ili glazba nakon par sec se čuje samo jedan zvuk. Slobodno igram World of Tanks u windowed modu bez problema. Takvo rušenje se događa i ponekad slučajno ( tipa youtube filmic ili kada mi se otvori prozorčić da stavim nešta na FB ) i svaki put kada pokrenem Firefox. Probao sam maknuti drivere od grafičke/maknuti grafičku i omogučiti internu grafiku i promjenu slota od rama i bez ikakvih rezultata. Isprobano na Win XP, W7 home i pro i problem je isti. Imate kakvu ideju šta bi moglo biti problem da to promjenim.
![]() |
#2 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
probaj u biosu rucno spustiti frekvenciju rama na 1066 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Biosi dignuti sa 1.60a na 1.90, U biosima čak i nemam opciju da podesim na 667 nego samo imam 533 i 400 a ako postavim na automatic onda mi stavi na 400. Ima u biosima info da ako hoču 1333 da stavim sa 1-2 na 2-3 pin i to sam probao ali bez promjene. Problem je i dalje ostao isti. Imate neku drugu ideju.
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |