|
![]() |
#1 |
Fallen
Datum registracije: Jun 2005
|
E sad imam fakin problem ..rami
naime , danas sam kupio geil rame 2X 256 ddr400 . prije sam imao 384 ddra 266mhz i San Andreas mi je radi u nekih 20-30 frameova . danas , maloprije , umetnem ja tih 512 rama i komp ih normalno registrira ko 512 i ddr400 . i tako , ja udjem u windowse , nezamijecujem nista da brze radi . udjem u SA akd ono ..opet isto sranje ...opet u 20 frameova se vrti igra . no dobro , mislim ja , t je do windowsa . reinstaliram iste , sve poinstaliram pravilno , ponovno pokrenem SA (nisam ga ponova instaliraao , samo pokrenu ) , kad ono opet isti vrag . e sad , dali mi neko moze rec zasto mi sa 384 ddra266mh i 512 ddra400mhz komp radi ISTO! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Fallen
|
ista stvar je i sa WoW-om . prije mi je radio u 35-45 , pa tako i sad |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
da si stavio novu graf. ili gigu memorije osjetio bi razliku a baš da će biti razlika zbog 128mb rama čisto sumljam
![]() |
#6 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Kad ljudi očekuju da od sitnog upgrade komp poleti. Da si kupio karticu od 2000-3000 kuna, hard na 15000rpm-a i gigu rama onda bi nešto i osjetio, al ovak neznam kaj bi ti:confused:
![]() |
#8 | |
Premium
|
Re: E sad imam fakin problem ..rami
Citiraj:
![]() ja bih prije reko da je prob do igre...tj. da Rockstar treba izbacit neki patch,jer moja konfa bi to trebala vrtit na nekih 70-80fps a pošto je Vice City engine još i više right? A nekad kada ima puno vozila na ekranu i npr. neka pucnjava zna i do 25fps doć! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Fallen
|
eto , ja imam konfu u sigu i vise je od recommended requirements al svejdeno ide u 20-30fps Recommended System Requirements * System: Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP or equivalent * RAM: 384 MB RAM * Video Memory: 128 MB VRAM * Hard Drive Space: 4700 MB * DVD-ROM: 16X DVD-ROM * Other: Gamepad with twin axis analog ocito se tu pod vga misli na neku jebacku grafu sa 128 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Recommended konfiguracije su priča za malu djecu ![]() Isto ko što M$ kaže da je minimalna konfiguracija za XP 64mb rama...probaj podić windowse na tome ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Izgasite Frame limiter u igri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
M.U.P.
|
Promijeni grafu za bilo koju ati i vidjet češ prformanse ![]() Tebi nemože pomoć ni 2gb rama sa zastarjelom grafičkom koja je rasturala prije 3 godine, ali ju je vrijeme pregazilo.
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
Osnovna razlika između 939 i 754 je pci-e. DC podržava samo nforce 4. A kakve ima ploča sa lošim framerateom:confused: 99% jludi na newsima nema pojma o čemu priča.
![]() |
![]() |
#17 |
Fallen
|
dobro dobro sta se uzbudjujes odma . vidis da sam neznalica to sam zazno maloprije oces mi onda konkretno rec dali da mjenjam plocu il da ostanem pri ovoj jel ekipa kaze da mi prc nemoze dobro radit na takvoj sranje ploci pa tako i sve ostalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ja obično kad denem nekakav novio dio hardvera tj zamjenim stari počistim CMOS ... par sekundi posla ... ljepo sve iz početka mi očita i sve vrnem na postavke kak je bilo .... probaj dal bu morti tebi kaj upalilo
![]() |
#21 |
M.U.P.
|
Pcchips nisu pouzdane i kvalitetne ploče, ali opet nemaju veze sa fps u igrama. Ako imaš nofce zamjeni ploču sa nekom kvalitetnijom i nforce3 chipsetom ako hočeš clockat,a ako ne onda je via zadovoljavajuća. E da nisam se uzbudio ![]()
![]() |
#22 |
Fallen
|
pa zasad nemislim clockat mozda uzmem novu grafu neku ...za pocetak mozda 9600xt ...sta kazete ? nije da imam love al ono... eo bas je neko prodaje na forumu al tu sredjujem za frenda pa cu vidjet kako radi ako uzme |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
M.U.P.
|
Za 700kn se da nać polovna 9800pro ili 6600 koja je malo brža od 9600xt.
![]() |
#28 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Socket 754 PCI-E ploča (jedna od mnogih): http://www.cpluse.com/Module/Show.aspx?ID=1322 Što se tiče dual channela, npr ULI1689 ga podržava, čak i bijedne ploče poput asrocka: http://www.ocworkbench.com/2005/asro...39a8x-m/g1.htm naravno, VIA KT890 također, jer, jelte, memory controller na A64 platformi je , gdje, u procesoru ![]() Sjedi, jedan! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
za cijenu neznam, al nemoj slučajno uzet advantage. većina misli da je to jača al je zapravo suprotno slabija. bolje ti je sa 128 Mb jer ima BGA čipove i bržu memu od one sa 256 Mb. umalo zaboravih 256 Mb baš pretjerano nemožeš iskoristit (bar u igrama) valjda znaš zašto služi memorija na grafi... a 9600XT nije neka zvijer od grafe.
![]() |
#30 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|