|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
ATI Radeon X850XT artefakti
Pozdrav, dobio danas Palit XpertVision Radeon x850xt AGP, kartica daje artefakte u windowsima tipa ostajanje tragova misa ili bilo ceg sto je bilo otvoreno, bijela boja je negdje crvena, crte, linije itd, te ju windowsi uopce ne prepoznaju. Ociscena je i stavljena nova pasta, ima li joj spasa? http://img522.imageshack.us/img522/234/49310164.jpg - ovako to izgleda Zadnje izmijenjeno od: skfrik. 09.12.2011. u 05:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Smanji joj taktove, počisti stare drivere i probaj ove: Legacy 911. Ako ni tada ne bude radila kak' spada, onda s njom u kantu ili pećnicu. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Nakon instalacije tih drivera mogu normalno uci u windows bez artefakata, ali kad god pokusam upalit ATITools ekran se zacrni i restarta se, nekad se pojavi plavi ekran, ali ne vidim sto pise jer je sve scramblano, također se ponekad mis zaglavi na sredini ekrana, mogu micati samo lijevo-desno i onda se komp resetira Uspio sam upaliti ATITools nakon sto sam u biosu stavio +0,3V agp overvoltage, spustao sam taktove sve do 430/450 (default je 520/540). Na 430/450 trenutno radi bez restartanja, onda me napajanje zeza ili? Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 19.01.2012. u 15:15. Razlog: dupli post |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Ne bih rekao, kartica ti radi ''na aparatima'' i samo je pitanje vremena kad će potpuno crknuti, ovo sa spuštanjem taktova/dizanjem voltaže samo je privremeno rješenje.
![]() |
#10 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |