|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ASUS S-PRESSO + Prescott
Namjeravam kupiti Asus Spresso Barebone jer jedini prima 6800 Ultra grafičku.. Čipset Intel 865G... dakle prima 478 socket procesore.. Problem je u tome što ne znam koji da procesor upiknem.. Izbor je između Presscota 3.0 (možda i EE) i Mobilnog Dothan-a jerbo gore ide i adapter od asusa 479 na 478. Stavio bi Dothana da znam da postojeća matična na tom barebone dopušta njegovo overlokanje. Izbor na njega pada i zbog njegove potrošnje.. Troši samo 25 za razliku od od Presscota. Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Bilo je govora o tome kad su testirali onaj asusov adapter. Pogledaj malo i vodjet ćeš prednosti i nedostatke. Bio je i neki tip koji je dobro nabrijao Dothan. Pogledaj po forumu. Zato služi onaj link Traži. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala na odgovoru ali onaj thread što se tiče adaptera i Dothana sam već prije apsolvirao.. tread ne daje odgovor na to da li se Dothan može overlockati na matičnoj od Asus Spressa. To je zapravo moje pitanje. Alternativa mi je Prescott samo u slučaju da se ovaj na toj matičnoj ne da overlockati! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
trenutno ne može ali asus radi na tome da adapter proradi na što većem broju matičnih.
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Re: ASUS S-PRESSO + Prescott
Citiraj:
dakle dothan nejde gore a za overclock neznam
![]() |
![]() |