|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2005
|
Htio bi malo jaći procesor!!!
Trenutna konfiguracija koju imam je: mbo abit aa8xe fatal1ty, i925xe, ddr2, zvuk,g-lan & lan, fw, s-ata, pci-e, s.775 cpu intel pentium 4 630 3000 mhz box, socket 775, 2 mb c., fsb 800mhz, 64 bit RAM, 1 GB, DDR 2, PC-4300, 533 MHz, KINGMAX Uspio sam ga dići na 3.35mhz. i trenutn temp. procesora mi je 46 stupnjeva. Htio bi ga dići na barem na 3.5mhz ili više ali kad to ućinim računalo mi blokira. Dali je to izvedivo i ako je kako da to napravim da mi se računalo ne bi rušilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ploca |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Koliko ja znam fatal1ty ploce bi trebale biti dobar overkloker jer su razvijene u suradnji s najpoznatijim svjetskim gamerom, al posto ja nemam intela nemam sta za rec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() znam o cem govorim...mislim ploca sama po sebi nije ni tak losa...al ima tolko sitnih bugova itd...da te zaboli glava... ![]() to ce valjda sljedecim revizijama poboljsat...al ternutno fitaliti ne valja!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Ne serite ![]() A da probaš malo dići voltažu ![]() Mislim da bi onda radilo bez problema ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
brijem da fataliti nema pojma o dizajnu ploča, a kamoli da je sudjelovo u rasporedu elemenata... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Hunter(Den)
Datum registracije: Apr 2005
|
kaj vi brijete...fataliti nema nikakve veze sa plocom osim imenom sto je cisti marketing... isto sto ima zalman 7700 fataliti hladnjaci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Ploča zasigurno ne bi bila bolja da su je radili u suradnji sa zadrtim Unixašom.
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() @FILA daj napiši postavke iz biosa vezane za fsb/ram omjere, voltažu i ostalo.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
A i taktika ti je dobra. Da mene i još neke još više raspi....š. Svakako ti to pomaže.
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
gospodo...mislim da bi se i mogli vratiti na temu, naime čovjek je nesto pitao i očekuje odgovor... ![]() ![]() dakle, ja mislim da sa pločom ne bi smjelo biti problema...ipak je to abit...a i pitanje je koliko ti "sitni" bugovi smetaju pri overclockingu... @fila daj nam malo vise podataka o konfi i postavkama u biosu pa cemo vidjeti u cemu je problem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
|
budem pogledao u bios te postavke pa vam javim. Unaprijed zahvaljujem:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
the luda ribetna
|
@ rak 1 fitaliti ploce koje su bile dostupne za uskrs...jer sam je imao u rukama u njem a 2 mi je bila jedna od prvih iz linksa koje su dosle...i imam uzasna iskustva s njom...recimo 2t nece radit(nis posebno al ipak) pa satu ne prepoznaje rami su isto dost problem(tccd) itd itd...ima ih...mozda ja naletim na bas los primjerak(kakve sam srece...) al ja sam sebi reko fitalitija ne preporucujem nikom! ustvari za te pare iams bolju ponudu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
|
Moja matićna radi odlićno. Ćak što više svaku komponentu koju sam priključio na nju automatski je klokala za 5% i to uopće nije loše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
the luda ribetna
|
a onda sam ja opet moje srece ![]() evo i isprika sto sam popljuvao plocu koja ocito valja...sad moram nac nekog ko ju ima u hrvatskoj da se uvijerim...ccc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|