|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Toshiba laptop ne prepoznaje Trust optički miš
Kupio sam Miš Trust model MI-4930Rp wireless optical mini maus i Toshiba laptop A2001IZ ga uopče neprepoznaje, imam 4 usb utora i u nijednom neide. Samo piše da je neidentificiran uređaj pronađen ali da ga nemože pokreniti jer driver nemože naći. Ja imam drivere i opet ništa a da stvar bude gora dosada sam koristio miš Targus sa žicom i niti njega više nemogu da koristim jednostavno neprepoznaje ta 2 miša dok Logitech prepozna i radi bez problema ![]() Zadnje izmijenjeno od: Sebastian. 25.01.2011. u 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Registered User
|
Vista 32-bit. Jesam ga restartao par puta i reinstalirao drivere koje ima i opet ništa. U međuvremenu sam pokušao i msi-ev optički isprobat ali ništa .Kao da mu u računalu nešta fali a dok kod kolege na Win-7 sve prepoznaje a kod mene na Visti ne. Neznam dali moram negdje nešta podesiti da ga prepozna ????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
A ima li kakvo rješenje za Vistu da nemoram rušit Vistu radi miša? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj drivere instalirati ručno. Naime, kad nađe miša ideš na update drivere i ručno mu podesiš da ih pocucla ih foldera u kojem si raspakirao one koje si skinuo s neta. Drugo rješenje je da si nabaviš drugog mišonju.
![]() |
#7 |
Registered User
|
Znaći ništa jednostavno da se napravi !!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|