|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
![]() pozz svima prije svega ![]() dakle ponestalo mi je ideja, pa sam odlucila potrazit pomoc... problem je u biti u naslovu, a evo i slike http://www.bug.hr/_cache/7278335999c...b4a5f32da7.jpg mb Asrock ALiveNF6G-VSTA probala sam gotovo sve ceg sam se sjetila - CLRCMOS, povadila sve iz njega, mijenjala kablove, termalnu pastu, sve rastavila i sastavila i uspjela dic win par puta, al svaki put nakon restarta me doceka ovaj sad vec iritantni POST koji ne mrda i nemam vise ideja btw, tipkovnica ne reagira tako da ne mogu uci u bios, safe mode ili ista slicno... maloprije sam opet nesto cackala i digli se win, al nakon restarta - POST ![]() cpu fan i napajanje se vrti, nema napuhanih kondenzatora, nista osim harda nije spojeno, a hard provjereno radi molim bilo kakav prijedlog/misljenje, sta jos probat i unaprijed zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
memtest ?!?!?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Tipkovnica je USB ili PS/2? Znaš li da li ti komp uopće prepoznaje tipkovnicu u BIOS-u? Probaj s PS/2 tipkovnicom. Šta je ovo, svaku temu koju otvorim a da je neki problem Asrock matična je u pitanju? Kada je to smeće uopće postalo tako popularno, nekad smo se sprdali s tim pločama :S Probaj palit s apsolutnim minimumom, dakle samo ploča, disk, ram i grafička, pa vidi gdje te to dovede. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
probala... Asrock ALiveNF6G-VSTA 1 gb ram amd athlon 64 x2 4400 hdd maxtor 250 gb SATA logitech dvd+r ATA (ne znam tocno koja) ostalo je onboard ne dozivljava niti jednu tipkovnicu i nemrem u bios |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|