|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Prža bučna pri uključivanjeu kompa
Dakle, imam Asus pržu, stara 2 godine, ispravna, ali svaki puta kada upalim komp ona jako zagrebe 2-3 puta..u daljnjem radu ne proizvodi nikakve zvukove. To grebanje je poprilično glasno-zanima me šta to ustvari grebe,jel se da popravit,podmazat.. ![]() Nije da ju baš koristim,al ono,nek imam ak zatreba, pa nebi novu kupovao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Za to ćeš ju ipak morati rastaviti, pa proučiti šta bi to moglo biti. Nije nitko vidovit pa da zna šta u tvojoj prži struže.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Sa čim se ti zabrinjavaš ![]() Nikaj čudno, moje zadnje dvije su to radile prilikom paljenja. Kad bi to bio disk, onda bi se zabrinuo :P |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
Nije briga, nego volja da poboljšam što se poboljšati može. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Komp prilikom bootanja pokreće pržilicu kao sve ostale diskove, floppye i optičke pogone u računalu i taj zvuk je normalan. Kad bi se to promijenilo prilikom startanja s tvom pržom, značilo bi da ti je krepala prža/iščupao se ATA kabel/kontroler ne radi. Neke čitači rade taj zvuk, neki ne. Sve zavisi o transportnom mehanizmu i to uopće ne spada u hardverske probleme. Jedan savjet: volju usmjeri u nešto korisnije ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas