|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Neobjašnjive linije po monitoru
Pozdrav! Imam problem na Samsung SM 997 MB monitoru,a to je da se neobjašnjive linije pojavljuju po monitoru. Prije je to bilo izraženo samo na crnoj podlozi boje,no sad se uvijek vidi,bez obzira na boju. Uhvatio sam screenshot da vidite: http://slike.hr/slike/untitled_41e7c.png.html Imam najnovije drivere za grafičku ASUS EN 9500 GT 512mb+ shared ~750mb i DirectX 11.0. Grafička nije overclockirana. Da li je problem u monitoru ili grafičkoj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Care,ne vidim nikakve linije? Običan screenshot desktopa. :S Ili ti možda misliš na ovu isprekidanu liniju oko označene ikone?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Al mislio sam pošto se vidi na slici da je grafa,al kad ja gledam sliku onda vidim i tu crtu a i još jednu ali puno dalje od te. Sad ću zaokružit gdje ja vidim: http://slike.hr/slike/untitled_421a8.png.html to zaokruženo bijelim krugom je područje gdje su te neobične linije. Trenutačno nemam niti fotoaparat niti mob da uslikam. Ako se radi o monitoru,u čemu bi mogao biti problem i da li je isplativo riješiti taj problem? I malo offtopic,koji je najbolji monitor za 1500kn? Sutra ću probat na starom 15" IBM monitoru,pa javim rezultate. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mijenjaj monitor i pri tome zaboravi na 4:3 formate Koji lcd? http://www.nabava.net/monitori__90 Da te "linije" nisu možda mrlje u npr ljub varijanti?---stisni degauss i/ili provjeri krug razmagnetiziranja ![]()
![]() |
#6 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
The Pill Man je u pravu.Probaj naći tipku za demagnetizaciju na monitoru,meni je pomoglo par puta na starom monitoru.
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Kod ovakvog problema neće pomoći,jer sam probao i slika je ista. Probao sam i na IBM E74 monitoru te je slika skroz u redu. Da li se isplati popravljati Samsunga SM 997MB ili je vrijeme za novi LED/LCD monitor? EDIT: 4.9. je kupljen LG W2453TQ 24-inčni LCD monitor i sad je sve super. Zadnje izmijenjeno od: mstaglicic. 01.10.2010. u 19:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
Ako ti je monitor gotov(a sudeci prema svemu je) kupi si LCD barem njih imas sad na biranje do 1500kn.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|