|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
PowerColor X1650 Pro(blem)
dakle,radi se o x1650 pro, 128bit, 512 gddr2 ,s obzirom da još čekam dio kešovine za novu konfiguraciju i ovo dobro dođe, ali imam problem koji se vidi sa iduće slike http://img534.imageshack.us/f/problemgu.jpg/ nemam ideje o čem se može raditi matična je p4p800x, napajanje smartbox smb400, procesor p4 3.0 upomoć bilo tko,plaćam pivu ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Vjerovatno je memorija na grafi odapela. Možeš još u Everestu provjeriti temperaturu grafe da budeš siguran da se ne radi o pregrijavanju.
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
koliko to dugo nisam vidio. Kako sam sretan. Tako je meni bilo na staroj Radeonki 7500. Kad sam igrao igrice pojavili su mi se ti "crvi" (ja sam ih tako nazivao). @Doink...Zašto bi odapela memorija na grafi? Meni još stari komp radi normalno, nikakvih problema osim što je sporiji 50 puta i nekad mi se zna to dogodit kad malo bolje igre staviš i pokreneš. Malo bolje od GTA SA. Možda je možda nije. Neznam ni ja u čemu je problem, sry.
|
|
|
|
#4 | |
|
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Stvarno je neobično da rikne memorije na kartici, tako rijedak problem ![]() 1. Pokušati s drugim driverima 2. Čišćenje hladnjaka i stavljanje friške paste na GPU 3. Ako ništa od navedenog ne pomaže ubaciti grafu u peć i nadati se uskrsnuću ![]()
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
ostaje jedino ovo prvo,jer kartica je čista da nemože čistija biti,praktički je nova po izgledu probat ću s driverima pa ćemo vidjeti |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
probaj sa driverima, ali mislim da ce morati u pecnicu ako nista ne uspije |