|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Toshiba M40-110 Satellite se resetira
pozz ljudi, imam jedan problemčić i nadao sam se da bi ga vi mogli riješit :P imam M40-110 satellite toshibu bila je rastavljena kad sam je dobio i nije bilo OSa nego tek započetra instalacija... ja je sastavio i 10ak minuta je radilo normalno i ta započeta instalacija se normalno vrtila i onda se počeo restartat... posumljao sam na pregrijavanje ali ventilator se vrti i blokovi nisu baš tolko bili topli... onda sam napunio bateriju do kraja i izvadio kabel isto, pa sam izvadio bateriju i samo na kabel ga pokrenuo isto... nakon nekog vremena počeo se gasit i restartat odma kad bi ga upalio... to je bilo jučer... danas sam ga rastavio pregledao i ponovo sastavio ubacio novi XP za instalaciju i pokrenulo ga je pa se nakon nekog vremena opeta počelo restartat.... neznam više koji mu je ... pliz help :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
evo od kad sam počeo pisat do sad lap je stajao ugašen i sad sam ga pokušao upalit, upali se i samo prestane radit.... baterija se punila do sad puna je... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A jesi provjerio kod sastavljanja jesi sve pospajao kako treba, negdje da ne gubi kontakt ili nesto slicno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
jesam, sve sam slagao po redu i sve je savršeno sjelo osim što se otrgnuo kontakt za laptopovu tipkovnicu kad ga je rastavljao lik od kojeg sam ga dobio ali to nema veze, spojio usb keyboard i radi mi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
kad sam u biosu radi normalno cijelo vrijeme... zna mozda neko kako se aktiviraju napredne opcije na ovim satellite M40-110 toshibama ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
našao sam članak o ovome i potvrdio je moju sumlju, mbo ne radi, zna netko dal se može nabaviti novi mbo za toshibine laptope ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Skup sport kod nas (ispod 2.500kn je nemoguće naći ploču). Ako uspiješ naći neku jeftinjavu na ebayu imaš sreće. Ako ne nađeš, prodaj sadašnji lap u dijelovima i kupi novi.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
ako se odlučiš na prodaju lap-a reci cijenu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|