|
![]() |
#1 |
Jedan je CAR
Datum registracije: Mar 2004
|
Nekoliko predloga
Pitam se zasto se vi ovde ne bavite ovako necim: http://www.benchmark.co.sr/ Mi se polomismo ko ce biti brzi i kao sto se vidi sve je lepo razvrstano po kategorijama.... Takodje radi se i SuperPi *modovana varijanta pokazuje sekunde i milisekunde* - moj mali doprinos ![]() Kako da znate koliko ste dobri ako nemate ovako nesto??? Pa lepo bacite se na posao pa da vas vidimo sa rezultatima Samo nemojte mnogo da se ljutite sto smo toliko bolji od vas ![]() ![]() ![]() Aj uzdravlje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
pa mogo si odma postat svoj rez i to je to...zapocet lagano.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Jedan je CAR
|
Ovo je za proc mada stize novo hladjenje i memorija pa se vracam na No1 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Vidim fino ti to hajcas, mislim ono voltaza je poveca... ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Jedan je CAR
|
Slabo hladjenje... Sa ovim novim ce ici sigurno 3G+ na 2V Moj "ortak" SAE sa Xtreme Systemsa je iz ovoga izvukao 3.3G :clap: E to je rezultat |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Re: Nekoliko predloga
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Re: Nekoliko predloga
Đule. pa u redu je da i vi budete u necem bolji, cemu to kvarit bespotrebnim natjecanjem? ![]() kak ti mozes tu doc pisat tak lijepo vi napravite da se nasi klokeri dodju upisat, i sve 5.. ![]() ![]() Citiraj:
__________________ |
![]() |
#8 |
Jedan je CAR
|
Mislim da ovo nije nikakav problem... Registracija na benchmark forumu bi trebala biti free for all, tako da ne vidim problem da se i vi uclanite http://www.benchmark.co.yu/forum/ Dodjite pa se pridruzite Poz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
ja se bas ne razumijem u te benchmarke al evo fore radi sam provukao PcMark2002 i dao mi je sljedeche rezultate CPU-5812 Memory Score - 8504 HDD Score - 746 walja to kaj :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ako ti je sve default to je ok skor, osim za hard bi moga bit malo veći. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Prijedlog je OK, ali kako da znamo da je sustav stabilan kad postamo rezultate???
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||||||||||
Moderator
|
Nema tu stabilnosti nego ko vise natjera, udje u windowse i uspije okinit screen shot ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Jedan je CAR
|
Pa moze da se svede i na to ali max OC i nije za svaki dan! Na zalost ne mozete proveriti da li je neko gurao Prime 24h, ali bar mozete da iskoristite "CPU-Z verification" kako vam ne bi lepili slike "made in Photoshop" Poz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
6600 ? Zašto nje nema pod 3D markovima ?
![]() |
#15 | ||||||||||
Moderator
|
Ja zasad drzim rekord sa starom GF3 Ti200 u oba 3dmarka... ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Jesi ikad pokrenuo CPU-Z??? Odi na karticu about i stisni Validation Ja imam najnoviju verziju, ali mislim da je to bilo i prije edit: Isti čas ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
na starijim cpu-z pojavljiva promijenjivi broj u donjem desnom uglu. i na jednom stranom forumu sam vidija tipa koji je pokrenija programčić upisa broj sa screenshota i izbacilo mu je da je to taj i taj proc i ta i ta frekva.
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|