|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
AC freezer 64 PRO kontrola
pozdrav narode, evo ovako, od jucer imam problem :@ radilo je ovako, freezer kod paljenja zuji na 2200 rpm, ali prilikom ulaska u winse se skontrolira, padne na 1200rpm i bude gotovo necujan i ugodan za rad, bez ikakvih kontrola, udjem u speedfan i vidim sve, namjesteno na 8% i ok.. radi kako spada.. zatim, jucer clockam proc na 3.4 (iskljucim c&c), odvrtim prime95 za 4 jezgre, sve valja, ali mi se temperature ne svidjaju. stavljam ati driver 10.3ccc preko starih drivera i to sve pod normalno i skidam ga sa 3.4 iu stavljam na 3.2 (tako je i prije bio) ukljucujujem c&c kao i prije, sve vratio kako je i bilo. nakon restarta ga palim (sa 10.3 cc i cpu na 3.2 stock voltaza i to sve) i ulazim u winse, cujem freezer zuji, ulazim u speedfan stavljen je na 100%.. jako je iritantno, nekad nekad se on sam spusti kako mu ja naredim u speedfanu, ali evo, sada opet nece. p.s. koristtio sam upute za konfiguriranje speedfana sa foruma, stavio ga u startup i sve, ali mi ne pamti vrijednosti koje mu ja zadam (znaci 8 % = 1200rpm za freezera, nego se boota i one kvacice na advanced kod remember it su iskljucene naravno) i vrti se na 100%. evo sad cu pokusat jos driver sweeperom ocistit sve drivere pa snimit frisko 10.3. ako ne, onda probat 10.2. ali vise nemam ideja, pa je sve dobro doslo. - ovo je obavljeno, stavljen 10.3. radi sve normalno, osim freezera naravno, i maknio sam kasnije i speedfan, isto luduje.. nema nikakve auto kontrole samo na maxx i udri :/ p.p.s. ne zelim kupovat potenciometar, jer znam da je to do jucer radilo normalno, a sad ne radi, mora postojati razlog. p.p.s. napravio sam system restore na unazad 2 dana, ali nije pomoglo.
nek sam isti kao on, ma nek sam isti ko stari moj, dok zivot juri, ja cu lagano.... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rebbit. 25.03.2010. u 21:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
bas nitko ne kuzi u cem bi mogo bit problem?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|