|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
USB stick error "Please insert a disk into a Removable Drive"
Radi se o Good Drive usb flash memoriji od 8gb. S njega je bio kopiran neki poveci file, frend je radio na njemu pa mi nezna objasnit detalje. U jednom momentu je izbacilo gresku nesto vezano za protected drive... Od tada kad ga se ukopca u usb port on se moze vidjeti kao removable drive ali nemoze ga se otvoriti i izbacuje gresku iz naslova. Nema datotecnog sustava na njemu, a kad ga pokusam formatirati izbaci upozorenje There is no disk inserted bla bla... Na netu sam procitao da postoji mogucnost vratiti ga u funkcionalno stanje pomocu linuxa. Zna li netko ista o tome kako to popraviti ili da bacim stick u smeće? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
probaj sa ovim: http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=197
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
nazalost nije pomoglo, on isto ispise da ubacim medij... ![]() jedino mi preostaje jos da probam pomocu linuxa... samo treba naci neku live distribuciju sa jednostavnim procesom mountanja medija... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|